| Vesti | Hardver | Stigla ZOFOS EVO kućišta iz Raijintek-a
Hardver

Stigla ZOFOS EVO kućišta iz Raijintek-a

ZOFOS

ZOFOS EVO su nova praktična kućišta koja nam dolaze iz kompanije Raijintek, a u pitanju su full tower šasije u koje možete smestiti komponente poput EE-ATX matične ploče, 470mm GPU-a, i do čak tri 360mm radijatora kako bi se omogućio što bolji sistem za gejming.

Kao dodatne specifikacije koje su zastupljene u ZOFOS EVO kućištima su i zvučna izolacija, magnetic cover-i, kao i opcija u slučaju da želite zatvoreno kućište ili ne.

ZOFOS EVO kućište poseduje sinhronizovani RGB dizajn prednjeg panela, bićete u prilici da smestite EE-ATX matičnu ploču, tu je I/O panel sa dva USB 3.0 porta, kao i 1 za USB C tipa.

Tu je i podrška za do 10 x 3.5 inčni HDD + 3 x 2.5 inčni HDD, a unutar ZOFOS EVO možete smestiti grafičke karte do 470mm dužine, a ako želite da iskoristite još prostora za vaše komponente, možete ga popuniti uz 420mm radijator, uz dva dodatna od 360mm.

Ukoliko se odlučite za Silent verziju ZOFOS EVO kućišta, imaćete na raspolaganju guste izolacione podloge koje su satkane od ekološke vate, i koje su obezbeđene od strane magnetnih prednjih i gornjih panela. Tu su i prethodno instalirana dva 120mm prednja ventilatora, kao i dodatni 120mm ventilator na zadnjoj strani.

 

ZOFOS 01

 

RGB kontrolna tabla će vam omogućiti da sinhronizujete RGB sa matičnom pločom, a dobijate i daljinski upravljač. Uz magnetne bracket-e, možete lako otkloniti prednji deo, a iza prednjeg dela nalazi se mesh u obliku pčelinjeg saća sa filterom za prašinu i dva mesta za 5.25 inčna optička drajva.

Ukoliko se odlučite za Window verziju ZOFOS EVO kućišta, tu su 4mm paneli od kaljenog stakla umesto zvučne izolacije, kao i prethodno instaliran 120mm RGB ventilator sa zadnje strane, a dobijate i RGB sinhronizovani kontrolor, kao i daljniski upravljač.

Kada pričamo o hlađenju, iza prednjeg panela, korisnici će biti u prilici da instaliraju do tri 120 mm, ili 140 mm ventilatora. Pored toga, ovde se može smestiti radijator do 420 mm, a fioke unutar kućišta se mogu lako otkloniti kako bi se mogla smestiti i grafička karta do 470mm dužine.

Gornja strana kućišta nudi još prostora za do dva 140 mm-tarska ili tri 120mm-tarska ventilatora, ili pak se možete odlučiti da postavite radijator do 360mm. Dodatni 360mm radijator se može postaviti vertikalno na prednjem delu desnog panela, a tu je i mesh grid.

 

Izvor: Raijintek

 

Komentarišite na forumu