| Vesti | Hardver | Stigao je XPG Combo Pack iz ADATA-e
Hardver

Stigao je XPG Combo Pack iz ADATA-e

XPG INFAREX

Pre nove godine, ADATA je odlučila da predstavi nove poklone za gejmersku populaciju u vidu INFAREX kompleta koji se sastoji iz INFAREX M10 gejming miša, kao i INFAREX R10 podloge za miš.

Oba uređaja su opremljena sa RGB svetlosnim efektima, kako bi korisnici mogli da kreiraju optimalnu atmosferu koja bi doprinela celokupnom igračkom iskustvu.

Čelnici takođe navode da je ovde stavljen akcenat na udobnost korisnika, kako bi se, kao i uvek, osiguralo uživanje tokom podužih igračkih sesija. INFAREX poseduje 3200 DPI optičku osetljivost, kao i ugrađeni DPI switch, koji daje na preciznosti i fleksibilnosti tokom ciljanja u igri.

Ergonomski dizajn miša se bazira na grip-ovima, i pomaže pri zaštiti ručnog zgloba od bolova od ponovljenih kliktanja, dok INFAREX R10 podloga doprinosi sesijama uz tri svetlosna moda.

INFAREX R10 podloga ima ugrađeno RGB osvetljenje, kao i tri svetlosna moda, uz ponudu optimalnih performansi koje se tiču preciznosti miša.

Korisnici mogu da jednostavno prebace svetlosne modove time što će blago pritisnuti površinu podloge, koja je izgrađena od PVC materijala koji su izdržljivi na grebanje.

 

XPG INFAREX 01

 

Nakon toga, INFAREX M10 gejming miš takođe dolazi sa RGB svetlosnim efektima, optičkim senzorima koji nude visoku osetljivost od 3200DPI, koji se mogu menjati pomoću ugrađenog DPI tastera.

Samim tim, podešavanja miša se mogu brzo i lako podesiti za različite igre, ili pak za različite scenarije unutar iste.

Pored toga, miš nudi i 145IPS tracking performanse, dizajn kojeg odlikuje gumeni materijal kao i posebne brazde sa strane koje su tu kako bi gejmeri mogli da lako barataju mišem tokom dugih igračkih sesija.

 

XPG INFAREX 02 T XPG INFAREX 03 T XPG INFAREX 04 T

 

Izvor: XPG

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar