| Vesti | Hardver | SteelSeries cross-platform kontroleri dobijaju „Fortnite“ podršku
Hardver

SteelSeries cross-platform kontroleri dobijaju „Fortnite“ podršku

SteelSeries je objavio da je Fortnite kompatibilnost dostupna na svim svojim mobilnim kontrolerima, uključujući nove Stratus Duo, Stratus XL i Nimbus.

Ova sveobuhvatna porodica kontrolera je spremna za Fortnite, bilo da ga igrate na mobilnom ili PC računaru.

„Sa ogromnim uspehom Fortnite-a, želimo da osiguramo da igrači imaju najbolje moguće iskustvo igranja bez obzira na platformu na kojoj igraju“, rekao je Tino Soelberg, čelni tehnički direktor SteelSeries-a.

Stratus Duo je najnoviji SteelSeries multi-platformski kontroler. Igrači mogu lako zameniti Bluetooth vezu za mobilno igranje na Androidu, Oculus Go i Samsung VR i bežičnu vezu niske latencije 2.4GHz za igranje na Windows-u.

Stratus Duo odražava poznatu veličinu i raspored konzolnih kontrolera, ali ima nadograđeni dizajn od Stratus XL sa novim dizajnom triggera sa Magnetic Hall Effect senzorima koji drže triggere konzistentnim i preciznim.

 

Fort 01 T Fort 02 T Fort 03 T

 

Kontroler takođe uključuje analogne džojstike koji nude visoke performanse i imaju minimalne dead zone-ove i omogućuju neometan rad. Kontroler se napaja litijum-jonskom baterijom za 20+ sati igranja i uključuje Micro USB kabl dužine 1.8 metara.

Nimbus je bežični kontroler u punoj veličini, savršen za igranje Fortnite-a na iPhone-u ili iPad-u. Ergonomski oblik i poznato postavljanje Nimbus tipki olakšavaju korisnicima da uskoče pravo u Fortnite ili na stotine drugih igara kao što je Minecraft. Stratus XL je Bluetooth kontroler za Android i Windows.

Omogućeno je 40+ sati igranja sa dve AA baterije, LED obaveštenjem, džojsticima koji se mogu kliknuti i kompletniom prilagođavanjem osetljivosti džojstika i aktiviranjem triggera. Kompletna linija kontrolera SteelSeries kompatibilna je sa novim SmartGrip dodatkom.

 

Fort 04 T

 

Izvor: SteelSeries

 

Komentarišite na forumu…