| Vesti | Hardver | SSMods u MOD Master Challenge
Hardver

SSMods u MOD Master Challenge

MOD

Predator i Cooler Master su udružili snage kako bi pet profesionalnih case-modera širom sveta dobilo priliku da pokažu vrhunac svojih veština na Helios 500 gejming laptopu u okviru MOD Master Challenge.

Počevši od 22. februara do 22. marta, u ovom takmičenju će učestvovati tim modera koji čine Brian Keith Carter iz SAD, Stefan Ulrich iz Nemačke, Ronnie Hara iz Brazila / Japana, AK MOD iz Tajvana, kao i naš profesionalni moder koji je radio na pobedničkom AXE-R pametnom računaru, Nenad Đorđević iz SSMods-a.

Predator Helios 500 je 144hz-ni gejming laptop kojeg hlade specijalno dizajnirani AeroBlade 3D ventilatori, i koji sadrži NVIDIA GeForce GTX 1070 grafičku kartu, dok će fluidno kretanje kroz gejming naslove omogućiti NVIDIA G-Sync tehnologija.

Takođe je zastupljena i Radeon FreeSync tehnologija, a što se tiče kvaliteta zvuka, zastupljeni su WAVES MaxxAudio alati, koji će izbaciti maksimum iz 2.1 sistema ozvučenja.

Nivo osvežavanja iznosi 144Hz, uz 16.8M RGB kolornih opcija. PredatorSense je ultimativni alat za kontrolu koji će vam pomoći da imate potpuni uticaj na overkloking, profile za igre, kao i još mnogo toga.

Uz Killer DoubleShot Pro imate mogućnost kontrole nad vašom mrežom, koji programi imaju prioritet, kao i još mnogo toga.

Nenad Đorđević je na modding sceni već više od 15 godina, a iz Predator i Cooler Mastera navode da će njegove veštine razmišljenja „izvan kutije“ biti od ruke tokom MOD Master Challenge-a.

 

MOD 01

 

Izvor: Predator

 

Komentarišite na forumu…