| Vesti | Hardver | Sony predstavio drugu generaciju VPL-D100 serije projektora
Hardver

Sony predstavio drugu generaciju VPL-D100 serije projektora

uvodna

Kompanija Sony je nedavno predstavila drugu generaciju high-end projektora VPL – D100 serije. Novi projektori su namenjeni poslovnim korisnicima i obuhvataju VPL – DW125, VPL – DX145, VPL – DX125 i VPL – DW120 modele.

 

 

U nove projektore je ugrađeno nekoliko naprednih tehnologija koje su tu da obezbede automatsko podešavanje osvetljenosti, prigušenje osvetljenja, ekološki mod i napredno rešenje hlađenja, koje doprinosi produženju životnog veka lampe, rezultujući u deklarisanom radnom veku lampe od 7.000 časova.

 

Sony VPL-D100 projektori 01

 

Slično prethodno predstavljenim projektorima iz VPL – D100 serije, novi modeli kombinuju elegantan stil sa podrazumevanim komponentama, kako bi opravdao epitet projektora visokog kvaliteta. Novi projektori dolaze sa po  jednim RGB i HDMI konektorom, 12-bitnom 3D korekcijom game i naprednim neorganiskim panelima koji povećavaju kvalitet slike, kao i vek trajanja. Sony VPL – DW125, VPL – DX145 i VPL – DX125 omogućavaju i povezivanje putem LAN i Wireless protokola, čime je omogućen jednostavan pristup prezentacijama i sa udaljenih lokacija. Naravno, podrazumevana je i podrška za povezivanje USB memorija putem ugrađenog USB konektora.

 

Sony VPL-D100 projektori 02

 

Sony je takođe najavio i pojačanja u u VPL – E200 seriji, koja je namenjena upotrebi u edukativnim svrhama. VPL – EW275 i VPL – EW245 u svojoj specifikaciji podrazumevaju zvučnik od 16W, mikrofon, opcioni wireless modul, 2xRGB, HDMI, S-Video, RS-232C i RJ-45 konektore.

Najavljeni projektori biće dostupni na tržištu od novembra meseca.


Izvor: Sony


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar