| Vesti | Hardver | Slušalice za igrače Cavimanus HS-G700V
Hardver

Slušalice za igrače Cavimanus HS-G700V

uvodna

Kompanija Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, je po njihovim rečima predstavio beskompromisne slušalice sa mikrofonom namenjene najzahtevnijim igračima – Cavimanus aka najmoćnije oružje na bojnom polju. Model pod imenom Cavimanus HS-G700V nudi virtuelni 7.1-kanalni zvuk i kako iz Geniusa najavljuju predstavljaće najmoćnije oružje na vašem virtuelnom bojnom polju bez obzira na to koju igru igrate.

 

Genius Cavimanus HS G700V 10 T

 

Prema navodima ljudi iz Geniusa ugrađeni zvučnici dijametra 40mm nude vrhunski zvuk, a zahvaljujući mekanim materijalima upotrijebljenim pri izradi i ergonomskom dizajnu, slušalice ne umaraju ni posle višesatnog nošenja.

 

Genius Cavimanus HS G700V 02 TGenius Cavimanus HS G700V 03 TGenius Cavimanus HS G700V 04 T

 

Usmereni mikrofon omogućava da vas saigrači čuju jasno i glasno, bez da prenosi suvišne zvukove iz vaše okoline. Ugrađena plavi LED pokazuje kada su slušalice „u funkciji“, dok ugrađena funkcija za vibraciju, koja se može isključiti, dodaje novu dimenziju uzbuđenja u igrama.

 

Genius Cavimanus HS G700V 06 TGenius Cavimanus HS G700V 07 TGenius Cavimanus HS G700V 08 T

 

Glasnoća se podešava pomoću ergonomski smeštenog točkića, pozicija slušalica je podesiva, a mikrofon se može preklopiti. Tačku na dobru završnu obradu daje pozlaćeni USB priključak.

 

Genius Cavimanus HS G700V 05 T

 

Ovo su kompletne mogućnosti ovih zanimljivih slušalica:

 

Genius Cavimanus HS G700V 11 T

 

Pored toga, Genius je razvio softver, koji u zavisnosti od operativnog sistema koji koristite izgleda drugačije.

 

Genius Cavimanus HS G700V 13 T

 

Cavimanus HS-G700V je dostupan u opremljenijim prodavnicama opreme za računara po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 7.000 din.

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar