| Vesti | Hardver | Sharkoon najavio Drakonia II gejming miš
Hardver

Sharkoon najavio Drakonia II gejming miš

Drakonia

Iz kompanije Sharkoon je stigao nastavak popularnog gejming miša, Drakonia.

Za Drakonia II navode da je u pitanju miš koji nudi odlične performanse po pristupačnoj ceni, uz ergonomski dizajn sa motivom zmaja.

Drakonia II takođe nudi optički senzor visokih performansi iz PixArt-a, kao i brojne programabilne tastere.

Sharkoon Drakonia II je opremljen sa optičkim PixArt 3360 senzorom, nudeći maksimum od 15.000 DPI, a imaćete i opciju da birate između šest DPI nivoa koje možete kastomizovati.

Svetleći DPI indikator ima esencijalnu funkciju signaliziranja na kom ste trenutno nivou.

Drakonia II nudi dvanaest programabilnih tastera, koje je Sharkoon namenio MMO gejmerima, kako se ovi mogu označiti za brojne funkcije.

 

Drakonia 01

 

Takođe, kako je prethodni model posedovao dva tastera za palčeve, Drakonia II obiluje sa šestoro njih. Kako bi miš imao što veći životni vek, levi i desni tasteri su opremljeni sa Omron prekidačima. Drakonia II dolazi sa dizajnom koji prati motiv zmaja, i dostupan je u zelenoj ili crnoj boji.

Dugme za palac, točkić za pomeranje i logotip Drakonia su podržani sa RGB osvetljenjem. Obezbeđen je siguran grip zahvaljujući teksturisanim odmaralištima za palčeve koji se nalaze na svakoj strani miša.

Kako bi vas adekvatno pripremili za duže igračke sesije i naporne partije, iz Sharkoon-a navode da su za Drakonia II kombinovali gejmerski miš sa kvalitetnim softverom.

Tokom korišćenja, nivoi DPI se mogu podesiti i tasterima se mogu dodeliti makroi i mnoštvo drugih funkcija. Štaviše, softver omogućava prilagođavanje boja i svetlosnih efekata.

Softver je dostupan kao besplatni download sa web sajta kompanije Sharkoon. Preporučena maloprodajna cena je 40 evra.

 

Drakonia 02

 

Izvor: Sharkoon

 

Komentarišite na forumu…