| Vesti | Hardver | Samsung predstavio PRO Endurance microSDHC/SDXC karte
Hardver

Samsung predstavio PRO Endurance microSDHC/SDXC karte

Samsung

U Samsung-ovoj ponudi se mogu naći i Samsung PRO Endurance microSDHC/microSDXC karte, za koje iz kompanije navode da nude vodeću industrijsku istrajnost, kao i do 43.800 sati kontinuiranog beleženja video zapisa.

Sa PRO Endurance, Samsung cilja na potrošače i B2B channel potrošače koji koriste intenzivne aplikacije za video nadzor i sigurnosne kamere, dash kamere, a napominju da će PRO Endurance učiniti da rad teče brzo i stabilno.

PRO Endurance nudi brzine čitanja podataka do 100 MB/s i nudi FHD snimanje i 4K podršku putem brzina pisanja do 30 MB/s.

„Potrošači žele da se osećaju sigurno sa svojim rešenjima za video nadzor, a potreba za dugotrajnijim memorijskim karticama koje daju veće performanse i koje mogu izdržati ekstremne uslove, kao i beležiti kritične trenutke je velika“, rekao je Un-Soo Kim, viši potpredsednik marketinga za proizvode u Samsung Electronics.

„Samsung je ponosan što ponovo unapređuje ono što je moguće kada se priča o tehnologiji memorijskih kartica sa uvođenjem PRO Endurance-a, koja pruža potrošačima najviše nivoe izdržljivosti u industriji i optimizovane brzine čitanja / pisanja za trenutni pristup kritičnom sadržaju nadzora.“

 

Samsung 01

 

Prema navodima iz kompanije, Samsung PRO Endurance nudi 25 puta veću izdržljivost od prethodnih fokusiranih kartica, a tu je i garancija do pet godina. Samsung PRO Endurance je napravljen da izdrži nepogodne prostore i poseduje Samsung-ovu 4-proof zaštitu, samim tim čineći PRO Endurance otpornim na vodu, temperaturu, magnet, kao i rendgenske zrake. PRO Endurance memorijske kartice su dostupne po ceni od 90 dolara za 128GB, 45 dolara za 64GB, kao i 25 dolara za 32GB.

 

Izvor: Samsung

 

Komentarišite na forumu