| Vesti | Hardver | Razer predstavlja Sila – najbrži gejming ruter
Hardver

Razer predstavlja Sila – najbrži gejming ruter

Sila

Iz Razer-a tvrde kako su došli do rešenja koje bi moglo da pomogne gejmerima koji zahtevaju konstantno pouzdanu internet vezu – pogotovo ako vam se modem nalazi na drugom kraju vašeg doma, nakon što ga povežete na željenu konzolu ili PC.

Kao rešenje dolazi, po njima, najbrži gejmerski orijentisan ruter na raspolaganju.

Razer je dizajnirao Sila ruter sa namerom da obezbedi minimalni lag i prekide kada igrate neki naslov ili streamujete sadržaje.

Razer FasTrack QoS sistem prioritetizuje saobraćaj – može automatski detektovati vašu konzolu ili odrediti koju igru igrate na vašem računaru, kao i rezervisati nešto od bandwidth-a isključivo za igranje, pritiskom na dugme.

Sila-in višekanalni DFS sistem pomaže u smanjenju zagušenja mreže – kako bi se uverili da vaši uređaji imaju čistu konekciju; ruter pokušava da ih poveže sa najjačim signalom.

 

Sila 01

 

Razer je razvio Sila uz saradnju sa Ignition Design Labs. Ta kompanija je izgradila Portal ruter, koji ima sličan fokus na probijanje kroz mrežni saobraćaj kako bi se obezbedila čvrsta veza.

Ako ste zainteresovani da koristite Sila ruter za pokrivanje velikog područja, možete povezati nekoliko njih da biste kreirali mesh mrežu za bolju WiFi povezivost.

Dva Sila će po Razer-u, pokrivati do 6.000 kvadratnih metara. Sila takođe ima poseban backhaul od 5 GHz, koji bi trebalo da pomogne u pružanju jačih performansi preko mesh mreže.

Možete i prilagoditi postavke koristeći iOS ili Android aplikaciju, a ako želite da spojite svoje uređaje koristeći Ethernet kablove, postoje tri LAN porta. Sila je dostupna širom sveta za oko 300 evra.

 

Sila 02

 

Izvor: Razer

 

Komentarišite na forumu…