| Vesti | Hardver | Razer najavio Nari bežične gejming headset-ove
Hardver

Razer najavio Nari bežične gejming headset-ove

Razer

Iz Razer-a su stigli novi Navi Ultimate bežični gejming headset-ovi sa Razer HyperSense, haptic feedback tehnologijom koja je tu kako bi omogućila što bolje iskustvo tokom gejminga, muzike, ili filmova.

Razer HyperSense nudi haptic tehnologiju, koju je razvio Lofelt, vodeća nemačka kompanija koja je specijalizovana za kreiranje inteligentnih dodataka za immersive iskustvo.

„Lofelt je posvećen podizanju standarda za haptic feedback u skladu sa visokokvalitetnim audio i video zapisima na koje smo navikli na današnjim uređajima“, rekao je Daniel Bitner, izvršni direktor Lofelt-a.

„Udruživanje sa Razer-om je neverovatna prilika da se pokaže vrednost najsavremenije tehnologije koju smo razvili.

Prezadovoljan sam što smo u prvom planu shvatanja istinskog potencijala naprednih haptic-a, i jedva čekamo da igrači poboljšaju svoju igru sa Razer Nari Ultimate uz haptic-e od strane Lofelt.“

Razer HyperSense koristi specijalne haptic drajvere koji generišu višedimenzionalne povratne informacije, uključujući stereo mogućnosti za poboljšanu pozicijsku svest.

Tehnologija funkcioniše u svim formatima igara, muzike i filmova bez specifične integracije pretvaranjem audio signala u taktilne povratne informacije u realnom vremenu. Nari Ultimate je takođe dizajniran sa tehnologijom za udobnost koja uključuje auto-podešavanje trake za glavu, okretanje ušnih školjki kako bi se uklapale za svaki oblik glave, kao i jastuke koji sadrže gel za hlađenje tokom dužih igračkih sesija.

 

Razer 01

 

Razer Nari Ultimate takođe koristi THX Spatial Audio koji je predstavljen uz Kraken turnirsko izdanje. Ova funkcija stvara realističnu dubinu zvuka i immersive iskustvo simuliranjem zvuka od 360 stepeni. Slušalice imaju balans za igru/ćaskanje, što funkcioniše kako u žičnom, tako i u bežičnom režimu za dodatnu kompatibilnost preko PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch i mobilnih uređaja.

Razer Nari je dostupan u tri verzije: Razer Nari Ultimate, Nari i Nari Essential. Razer Nari Ultimate možete posedovati za 199.99 dolara, Razer Nari od 149 dolara ne poseduje Razer HyperSense, ali nudi isto ono što Razer Nari Ultimate nudi radi udobnosti, nudi tehnologiju zvuka i ostale karakteristike. Razer Nari Essential se fokusira na osnovne funkcije bežičnih igara sa THX Spatial Audio-om, auto podešavanje trake za glavu i jastucima za uši sa gelom, za 100 dolara.

 

Izvor: Razer

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar