| Vesti | Hardver | „AXE-R“ dobitnik „bit-tech“- ove nagrade
Hardver

„AXE-R“ dobitnik „bit-tech“- ove nagrade

AXER

Najpoznatije kućište na svetu je postalo ponosni vlasnik još jedne nagrade.

Naime, prestižni britanski magazin „bit-tech“ je objavio svoju listu dobitnika Mod of the Year nagrade, koja je podeljena na sledeće kategorije Overall Best Build of the Year, Case Mod of the Year, kao i Scratchbuild of the Year.

AXE-R je svojom zaslugom postao ponosni vlasnik Scratchbuild of the Year nagrade.

„Divno je videti da sva tri pobednika dolaze iz različitih disciplina, jer pokazuje da ćete uz talenat i napor biti na pravom putu, bez obzira na to kako odlučite da izgradite svoj projekat.“ – navode iz bit-tech u saopštenju.

„Od još jednog dobro poznatog lica sa bit-tech foruma, AXE-R je svojevrsni testament kada se priča o rigoroznom planiranju i kreiranju.

Može se vrlo lako zameniti za proizvodno kućište, jer je uklapanje i završna obrada jednostavno odlična.

neSSa je koristio razne metode precizne mašinske obrade uz čistu genijalnost kako bi realizovao svoj doprinos Cooler Master World Series.

Kućište je prvenstveno sastavljeno od laserski rezanih ploča, savijenih i pričvršćenih na svoje mesto, i ima unutrašnji motorizovani sistem koji omogućava da se poklopac podigne pritiskom na dugme. Dual loop sistem za vodeno hlađenje upotpunjuje izgled.“

Pobednički tim, koji su činili Dušan Srbljak, kao Nemanja i Nenad Đorđević je napravio najatraktivniji i najpouzdaniji personalni računar, koji je na takmičenju „CMWS 2018“ odlukom stručnog žirija, zauzeo prvo mesto u apsolutno najtežoj kategoriji „Scrach Build“, ali je proglašen najboljim i glasovima publike.

 

AXER 01

 

Izvor: bit-tech

 

Komentarišite na forumu…