| Vesti | Hardver | Procurele slike Cooler Master Storm Scout II modela kućišta
Hardver

Procurele slike Cooler Master Storm Scout II modela kućišta

uvodna

Kompanija Cooler Master je poznata po svojim kućištima svih cenovnih rangova – od onih namenjenih kancelarijama, preko gejmerskih, pa sve do big tower kućišta namenjenih skupim konfiguracijama. Tako je Cooler Master spremao novo kućište iz svoje vrlo poznate Storm serije namenjenih igračima aka CM Storm Scout II. Iako je pokušano da se to uradi u tajnosti na sajtu TechPowerUp su osvanule prve fotografije ovog Cooler Masterovog kućišta koje prenosimo.

 

 

Za sada su procurele tri slike, koje ne otkrivaju one najvažnije adute kućišta.

 

CM strom Scout II 1

 

Može se primetiti da će kućište dolaziti sa LED ventilatorima i da će osvetljenje najverovatnije moći da se isključi po potrebi.

 

CM strom Scout II 2

 

CM strom Scout II 3

 

Tu su i neizostavne rupe za prolazak cevi vodenog hlađenja, a vrh kućišta je zanimljivo projektovan u vidu saća koji je poznat kao oblik koji vrlo dobro sprovodi vazduh sa što manje buke, tako da verujemo da će ovo kućište imati vrlo dobar sistem hlađenja.

 

Iako se ne vidi sa slika, kućište će dolaziti sa providnim stranicama, što će odgovarati igračima, a drška za nošenje će najverovatnije biti deo skeleta. Očekuje se da će kućište ugledati svetlost dana u septembru.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar