| Vesti | Hardver | PowerColor i Ekwaterblock u istom timu
Hardver

PowerColor i Ekwaterblock u istom timu

uvodna

Vodeći proizvođač AMD-ovih grafičkih karata, TUL, predstavio je PowerColor LCS HD7970, prvu i jedinu kartu na tržištu sa vodenim hlađenjem. HD LCS 7970, ujedinjen sa prestižnim proizvođačem EkWaterBlocks, nam daje više mesta za overklokovanje i dolazi sa fabrički OC-ovanim grafičkim procesorom na 1150MHz i protokom memorije od 5.7Gbps. Ova kombinacija nudi odlične termalne performanse i stabilnost sa izvanrednim overklok mogućnostima.

 

powercolor lcs hd7970 1

PowerColor LCS HD7970 se hladi uz pomoć niklovanog bakarnog bloka koji u potpunosti pokriva sve vitalne komponente i usput omogućava da GPU ne prelazi temperutu od 50°C čak ni pri punom opterećenju. Nikl-acetal sloj sa kojim je presvučen bakarni blok sprečava oksidaciju i kondenzaciju vlage što osigurava duži životni vek karte.

 

powercolor lcs hd7970 2

Kompatibilan sa najnovijom GCN tehnolgijom, PowerColor LCS HD7970 je spreman za PCI Express 3.0 i DirectX 11.1 i kao takav ima odlične gaming performanse. Naravno, tu su i AMD Eyefinity 2.0 i HD3D tehnologije da vam pruže nezaboravno igračko iskustvo.

 

powercolor lcs hd7970 3

 

PowerColor LCS HD7970 u paketu isporučuje 3/8“ i 1/2″ fitinge opremljene sa gumenim prstenovima za prevenciju curenja i za maksimalan protok tečnosti za hlađenje. Entuzijasti mogu nadograđivati svoje rashladne sisteme uz pomoć ovih fitinga.

 

 Izvor: PowerColor


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar