| Vesti | Hardver | PLEXTOR predstavio M9Pe Gaming PCIe SSD-eve
Hardver

PLEXTOR predstavio M9Pe Gaming PCIe SSD-eve

PLEXTOR

Stigli su novi NVMe PCIe SSD-evi iz M9Pe serije PLEXTOR-a.

U pitanju su M9Pe SSD serija koju čini 64-slojni 3D NAND, kao i flagship kontroler uz PlexNitro, smart cache tehnologija, kao i isporuka sekvencijalnih brzina read/write do 3.200/2.100 MB/s, kao i random read/write up do 400,000/300,000 IOPS.

Čelnici kompanije inače navode kako su namenili ovaj SSD za high-level PC gejming kao što su eSports, gde M9Pe poseduje napredne komponente koje su se pobrinule za što manji lag, kao i brži boot up za 20 procenata u poređenju sa tipičnim SATA drajvom.

Novi M9Pe je takođe opremljen sa karakterističnim dizajnom, kao i RGB LED osvetljenjem koje se može programirati kako bi se ostvario što bolji vizuelni užitak uz bilo koji desktop setup.

Poput prethodnih modela, M9Pe poseduje termalni heatsink koji pomaže pri regulisanju temperatura SSD-a tokom dužih igračkih sesija, i samim tim, rezultujući stabilnijim performansama.

 

PLEXTOR 01 T PLEXTOR 02 T PLEXTOR 03 T

 

Fay Ho, glavni nadležni za Channel Markets u LITE-ON Storage SBG je naveo: „Velika porast eSports gejminga je bila jedna od naših inspiracija pri razvijanju proizvoda i bitnih tehnologija koje omogućuju da gejmeri, bilo da su amateri ili profesionalni, poseduju prednost tokom takmičenja i pouzdanost koja im je potrebna.“

M9Pe dolazi u tri form faktora i skladišti do čak 1TB, a nudi i zagarantovan MTBF (Mean Time Between Failures) od 1.5 miliona časova uz servisnu garanciju od pet godina.

 

PLEXTOR 04

 

Izvor: PLEXTOR

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar