| Vesti | Hardver | P6: novo Micro-ATX kućište iz Antec-a
Hardver

P6: novo Micro-ATX kućište iz Antec-a

P2

Kompanija Antec je predstavila najnovije mid tower kućište iz njihove Antec Performance linije proizvoda – u pitanju je Antec P6.

Najnoviji član nagrađene Antec Performance porodice proizvoda nudi aerodinamičan dizajn, za koji iz kompanije navode da je optimizovan za svako okruženje, idealno za micro-ATX build.

Antec P6 dolazi u dimenzijama od 470mm x 200mm x 405mm, a dizajniran je tako da je kompatibilan sa micro-ATX, kao i ITX matičnim pločama.

P6 nudi podršku za VGA karte koje se prostiru do 390mm u dužini, a tu je i ugrađeni LED logo projektor. Naravno, radi dodatne estetike, Antec P6 nudi i panel od kaljenog stakla od 4mm.

Iz Antec-a navode da su pri izradi P6 mislili na prostor unutar kućišta, stoga unutar P6 možemo smestiti do dva 120mm ili dva 140mm ventilatora na prednjem delu, tri 120mm ili dva 140mm ventilatora na vrhu, kao i jedan 120mm ventilator na zadnjem delu kućišta.

 

P2 01

 

Takođe, prednji panel je obogaćen dodatnim ventilima za optimalni protok vazduha. Kućište je već opremljeno sa jedim prethodno instaliranim 120mm belim LED ventilatorom pozadi, a radi dodatnog vodenog hlađenja, u P6 je moguće instalirati 240mm radijator na prednjem delu, kao i jedan od 120mm na zadnjem delu kućišta.

Sistem za implementiranje hard diskova je fleksibilan, stoga se mogu instalirati do dva otklonjiva 2.5 inčna/3.5 inčna HDD cage-a, četiri 2.5 inčna SSD drive cage-a, kao i do četiri expansion i četiri PCIe slota. Prednji panel nudi dva USB 3.0 porta, POWER i reset dugme, kao i mikrofon/hd audio džek.

Zaseban odeljak za napajanje omogućuje lakše rasipanje toplote, a neki od dodataka koji dolaze u P6 su i magnetni filteri protiv prašine na gornjem i prednjem delu, kao i filter koji se može izvlačiti na dnu kućišta. Antec P6 će biti dostupan kupcima po preporučenoj retail ceni od 59 evra.

 

Izvor: Antec

 

Komentarišite na forumu