| Vesti | Hardver | Održana Epson-ova „Make the Switch“ prezentacija
Hardver

Održana Epson-ova „Make the Switch“ prezentacija

Epson Switch

U hotelu Radisson Blue u Beogradu je održana prezentacija asortimana Epson-ovih proizvoda u okviru „Make the Switch“ turneje.

Brojni partneri, kao i predstavnici medija su mogli da prisustvuju postavci novih štampača iz EcoTank serije sa akcentom na kućne i poslovne korisnike, WorkForce štampača koji su namenjeni poslovnim korisnicima, kao i Epsonovim projektorima koji imaju širok dijapazon namena.

„Danas smo imali priliku da na jednom mestu ugostimo naše najbitnije partnere i predstavnike medija kako bismo im pokazali gotovo celokupan portfolio kompanije Epson koji nudimo na tržištu Srbije“, navodi Ivana Kokalović, Epson-ov regionalni menadžer za Balkan.

„Prezentovani su modeli Epsonovih EcoTank štampača, WorkForce Pro biznis štampača i projektora kako za kućnu, tako i za poslovnu primenu za koje verujemo da će sa svojim vrhunskim karakteristikama naći siguran put kako do poslovnih korisnika tako i do krajnjih potrošača.“ – dodaje Kokalović.

 

Epson Switch 01 T Epson Switch 02 T Epson Switch 03 T

 

Tim iz Epson-a je naveo kako svi proizvodi imaju cilj ekološke održivosti, kao i brige o korisnicima i njihovom budžetu.

 

Epson Switch 04 T Epson Switch 05 T Epson Switch 06 T

 

Posetioci su mogli da testiraju interaktivni projektor EB-1450Ui, provere razlike između boja koja su projektovane rame uz rame sa Epson EB-L1505U, a priloženi su i radovi koji su odštampani putem EcoTank, LFP iz SureColor, kao i WorkForcePro serije štampača.

 

Epson Switch 07 T Epson Switch 08 T Epson Switch 09 T

 

Izvor: Epson

 

Komentarišite na forumu