| Vesti | Hardver | NZXT: Stigla je N7 Z370 matična ploča
Hardver

NZXT: Stigla je N7 Z370 matična ploča

Kako se navodi u izveštaju za medije, N7 Z370 je matična ploča iz NZXT-ove kuhinje koja je namenjena onima kojima koji žele da izgrade moćnu PC mašinu, a sama matična ploča se oslanja na Intel-ov Z370 čipset.

Među dodacima koji krase N7 Z370 su ugrađeni digitalni kontroler ventilatora, kao i RGB kanali za osvetljenje.

Cover koji je kompletno od metala je napravljen tako da prati boju vašeg kućišta, a tu je i CAM softver uz pomoć koga možete kompletno upravljati svetlosnim efektima, hlađenjem, kao i performansama.

Johnny Hou, osnivač NZXT, navodi: „U korak sa rastućom kompleksnošću na PC gejming tržištu, želimo da olakšamo izgradnju PC-jeva, uz N7 koji poseduje lagan layout, digitalnu kontrolu ventilatora, kao i RGB osvetljenja.“

N7 Z370 poseduje CAM-powered dodatke koji pojednostavljuju setup, kao i kontrolu RGB osvetljenja i ventilatora. HUE+ digitalna RGB kontrola osvetljenja poseduje brojne presets-e i kastomizirane modove, dok GRID+ V3 digitalna kontrola ventilatora barata sa odgovarajućim profilima unutar CAM-a za devet nezavisnih kanal ventilatora. Kompletno metalni cover-i su dostupni u crnoj ili beloj boji, a heatsink cover-e možete naći u plavoj, crvenoj, kao i ljubičastoj boji.

Layout koji je olakšan pomaže da se sve komponente što bolje instaliraju, dok Adaptive Noise Reduction optimizuje buku i hlađenje kako bi se omogućilo što bolje igračko iskustvo. Senzor prati specifičnosti vašeg sistema kako bi pronašao idealan balans između brzine ventilatora i hlađenja. Iz NZXT, navode da će buka biti redukovana za 40 procenata.

Intel Z370 Express Chipset pokreće ovu matičnu ploču, a kompatibilna je sa Intel-ovom osmom generacijom Core i7, Core i5, ako i Core i3 procesora. Svaki port je diskretan, uključujući sve PCI Express staze koje su dostupne od CPU-a i čipseta. Tu je i podrška za do dve grafičke karte, kao i za NVIDIA SLI i AMD CrossFireX tehnologiju. Ova matična ploča će biti dostupna kasnije tokom januara, po ceni od oko 330 evra.

 

NZXT 01 T NZXT 02 T NZXT 03 T

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu