| Vesti | Hardver | NZXT i Blizzard predstavljaju Overwatch tematsko kućište
Hardver

NZXT i Blizzard predstavljaju Overwatch tematsko kućište

H500

NZXT i Blizzard Entertainment su učestvovali u kreiranju zajedničkog PC kućišta namenjenog gejmerima koji žele da izgrade najbolje moguće kućište, kao i da uživaju u vizuelnim dodacima njihove omiljene igre.

Naime, u pitanju je H500 Overwatch Edition Mid-Tower kućište koje poseduje već nadaleko poznat NZXT H series dizajn.

Kompletna čelična konstrukcija je u crnoj boji, dok su zastupljene i bela i narandžasta, dobro poznate boje igre Overwatch.

Unutar H500 Overwatch Edition je dodatno poboljšano upravljanje kablovima kako bi se omogućila što lakša gradnja vašeg riga.

Paneli su izrađeni od kaljenog stakla, tako da možete imati konstantan uvid u vaše komponente.

Takođe je olakšana instalacija vodenog hlađenja uz odstranjivi bracket, bilo da je za all-in-one CPU hladnjake, ili custom loop konfiguracije.

“Kao kompanija strastvenih igrača, divimo se entuzijazmu i predanosti koje je pokazala Overwatch zajednica, i znamo da Blizzard ima za cilj da isporuči legendarne proizvode i iskustva svojim igračima”, kaže Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor NZXT-a.

“Zato smo se udružili sa Blizzard-om na izgradnji epskog H500 PC kućišta. Bez obzira da li ste Mercy, D.Va ili Genji main, H500 Overwatch je napravljen za svakog heroja koji želi da se odazove pozivu.“

Cena H500 Overwatch Edition iznosi 140 dolara.

 

H500 01

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu…