| Vesti | Hardver | NVIDIA Shield dobija kompletnu verziju GeForce Now
Hardver

NVIDIA Shield dobija kompletnu verziju GeForce Now

NVIDIA Geforce

NVIDIA-in GeForce Now koristi moć Cloud-a da pretvori vaš Mac ili Windows PC u high-end igračku mašinu, čak iako je vaš računar slabiji kada je reč o komponentama.

Iz kompanije stiže vest, da će NVIDIA pokrenuti novi GeForce Now servis za Shield koji je identičan, i kompatibilan sa, onim za personalne računare.

Moći ćete da igrate bilo koju od 225 podržanih PC igara na Shield-u, pa čak i da kupite nove direktno iz Steam-a i Uplay-a.

Naslovi se download-uju odmah, NVIDIA obrađuje zakrpe, a igre se čuvaju na Cloud-u tako da ne uzimaju prostor vašem lokalnom skladištu.

Najbolje od svega, moći ćete da pokrenete nedavne naslove kao što je Witcher 3 sa visokom brzinom kadrova i rezolucijama, kao da baratate sa visokokvalitetnom NVIDIA GeForce kartom.

Podržava zaštitu oblaka i jedan nalog će vam omogućiti prenos sa Shield-a, Mac-a i računara. Nova usluga zamenjuje trenutnu ponudu koju nudi Shield, navodi se iz NVIDIA-e. Trenutno, košta 8 dolara mesečno i radi samo sa igrama koje već posedujete, tako da morate kupiti nove na posebnom uređaju preko Steam-a ili Uplay-a.

Nasuprot tome, nova ponuda više radi kao GeForce Now na PC-ju ili Mac-u, omogućavajući vam da igrate sopstvene naslove i kupujete nove direktno iz Shield-a. Shield je jedan od pouzdanijih 4K HDR striming uređaja, ali je takođe prodan sa obećanjem da će puštati high-end PC igre preko GeForce Now.

NVIDIA je isporučila to obećanje sa potpunijim servisom i besplatnim za pokretanje. Međutim, i dalje čekamo na informaciju o tome koliko će to koštati kada izađe iz beta faze.

 

Izvor: NVIDIA

Komentarišite na forumu…

Tagovi