| Vesti | Hardver | Novo Thermaltake kućište – Core P90
Hardver

Novo Thermaltake kućište – Core P90

Thermaltake P90

Core P90 Tempered Glass Edition Mid-tower Chassis je novi član porodice kućišta iz Thermaltake-a.

Iz kompanije navode da je u pitanju kućište sa unikatnim dizajnom koji ga deli na tri dela – za skladištenje grafičkih karti, PSU, kao i ostalih komponenti za hlađenje.

Tu su između ostalog dva 5mm panela od kaljenog stakla, unutrašnjost koja može uskladiti kastomizirani cooling loop sa 3+2 HDD Mount-ovima unutar panela sa desne strane, kao i dva 3.5/2.5 inčna HDD kompatibilna bracket-a.

Tri 140mm ventilatora se mogu uskladiti, uz jedan 480mm radijator, kao i AIO rešenja za vodeno hlađenje.

Kao prvu stavku, proizvođači navode da je ovo kućište napravljeno tako kako bi se svakoj komponenti dalo što više mesta za optimalne performanse hlađenja i pravilno rasipanje toplote.

 

Thermaltake P90 01 T Thermaltake P90 02 T Thermaltake P90 03 T

 

Tu je i 3-way layout (Wall-mount, Vertical, kao i Horizontal), a Core P90 TG takođe dopušta korisnicima da slobodno grade svoj sistem od početka uz modularne panele, bracket-e, police, kao i mounting array-jeve.

Ima podršku za standardne ATX form factor matične ploče, CPU hladnjake do 180mm u visini, kao i sedam mesta za 3.5 ili 2.5 inčne uređaje. Core P90 sadrži open frame prostor za instaliranje naprednih AIO/DIY rešenja za hlađenje, i to čak do 480mm DIY radijatora za vodeno hlađenje.

Takođe, tu je i Thermaltake Gaming PCI-E 3.0 X16 Riser Cable, kao i Thermaltake TT Premium PCI-E 3.0 Extender koji nudi podršku za GPU rešenja.

 

Thermaltake P90 04 T Thermaltake P90 05 T Thermaltake P90 06 T

 

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu