Quantcast

če

11

jan

2018

Novo iz Sennheiser-a: HD 820 slušalice i HDV 820 pojačalo Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SennheiserKako iz kompanije Sennheiser poručuju, za one audiofile koji žele da idu korak dalje, stižu HD 820 slušalice koje će biti predstavljene na CES 2018 festivalu u Las Vegasu.

U pitanju su dinamične stereo slušalice koje isporučuju prozračan zvuk, zahvaljući staklenoj transduktorskoj podlozi koja minimalizuje rezonancu, i samim tim, obezbeđuju što realističniji i što prirodniji zvuk.

Uz to, slušalice poseduju i metalni ram sa inner damping (prigušivanjem) elementom, OFC kablove obložene srebrom, kao i pozlaćen jack.

Takođe, ulošci za uši su izgrađeni od visoko kvalitetne anti-alergijske veštačke kože i mikrovlakana, kako bi se omogućila kompletna udobnost, kao i izolacija od ambijentalne buke.

Na kraju stiže i HDV 820 pojačalo za dinamične slušalice koje poseduje simetričan processing signala, i nisku harmonijsku distorziju.

 

Sennheiser 01 T   Sennheiser 02 T

 

Posebno podešeni simetrični kabl za usklađivanje impedancije sa niskom kapacitivnošću uključen je u HD 820 kako bi se obezbedile besprekorne performanse. Oba uređaja poseduju Pentaconn konektore, a u pitanju je novi standard za balansirani output. Samim tim, nudi se minimalna distorzija, i čistiji kvalitet zvuka. HD 820 slušalice se očekuju tokom ranog letnjeg perioda ove godine za svega 2.400 evra.

 

Sennheiser 03 T   Sennheiser 04 T

 

Izvor: Sennheiser

 

Komentarišite na forumu...