| Vesti | Hardver | Novo Core kućište iz Thermaltake-a
Hardver

Novo Core kućište iz Thermaltake-a

ThermalTakeV71

Čelnici kompanije Thermaltake su predstavili novo kućište iz Core serije, i najnovije koje će biti opremljeno sa kaljenim staklom – u pitanju je Thermaltake Core V71 Tempered Glass Edition. Prostorno veliko, čak oko 58 x 23 x 56 cm, u pitanju je full-tower kućište sa kaljenim staklom sa strane, koje teži svega oko 15 kilograma.

Thermaltake Core V71 Tempered Glass Edition ima podršku za radijatore, kao i all-in-one kulere čak do 42cm ka vrhu i prednjoj strani šasije. Core V71 TG je takođe dizajniran za one koji žele da koriste E-ATX matičnu ploču, kao i grafičke kartice do 48 cm.

Postoji deset expansion slotova, osam tradicionalnih, kao i dva slota za vertikalno skladištenje dual-slot GPU-a, doduše PCI-e X16 riser kable je potreban. Ova šasija je opremljena sa potpuno modularnim drive cage-ovima gde možemo postaviti dva optička drive-a, osam spinning disk-ova kao i osam hard diskova.

Ovo full-tower kućište omogućava korišćenje svojih slide out filtera preko svojih intake fan mounting lokacija i pruža podršku za ventilatore – tačnije za devet od 12, za pet od 14 ili za 4 od 20cm. Core V71 TG takođe već ispod haube nosi tri ista od 20 cm direktno u paketu.

 

ThermalTakeV71 01 T ThermalTakeV71 02 T ThermalTakeV71 03 T

 

Oni koji vole CPU vazdušno hlađenje moći će da instaliraju kulere čak do 18.5 cm u visinu. Napajanja do 22 cm mogu da se postave bez straha da će se izgubiti fan mounting location mesto od 12 cm.

 

ThermalTakeV71 04 T ThermalTakeV71 05 T ThermalTakeV71 06 T

 

Thermaltake Core V71 Tempered Glass Edition takođe je odlikovan eksluzivnim LCS sertifikatom – ili bolje poznatom kao Liquid Cooling Supported, što znači da je ovaj proizvod kompatibilan sa bilo kojim LCS proizvodima koji mogu da podnesu razna opterećenja u slučaju liquid cooling-a.  Thermaltake je najavio cenu kućišta od 170 dolara.

 

ThermalTakeV71 07 T ThermalTakeV71 08 T ThermalTakeV71 09 T

 

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…