| Vesti | Hardver | Novi univerzalni punjači za laptopove iz LC-Power-a
Hardver

Novi univerzalni punjači za laptopove iz LC-Power-a

LC-Power LC65NB LC90NB Multi Notebook

LC65NB i LC90NB Multi Notebook

 

Kada se priča o pristupačnim i dobrim napajanjima za računare nemoguće je ne spomenuti LC-Power. I laptopovi su računari, zar ne? Ovo je bilo retoričko pitanje, naravno da jesu. Baš kao i bilo koji drugi računar i laptop traži svoje napajanje koje se najčešće isporučuje uz isti.

Ipak, ponekad se desi da se punjač pokvari, izgubi isl, i onda je potrebno pronaći adekvatnu zamenu, a LC-Power ima rešenje. Naime, ova kompanija u svom portfoliu odavno ima takav tip napajanja u vidu modela LC120NB – Notebook, ali od skoro su tu i LC65NB i LC90NB Multi Notebook modeli.

Slabiji model je rezervisan za napajanje uređaja do 65W, dok je jači model rezervisan za napajanje uređaja do 90W. Zanimljivo je da oba modela poseduju displej koji pokazuje trenutnu potrošnju, dok jači model poseduje i USB port putem koga istovremeno možete puniti i laptop i, recimo, tablet ili neki smart telefon. Naravno, tu je i obilje priključaka pa sa ovim punjačima (tačnije: napajanjima) nećete imati problem sa bilo kojim poznatijim modelom laptopa na tržištu.

 

 

LC-Power LC65NB LC90NB Multi Notebook 01

LC-Power LC65NB LC90NB Multi Notebook 02

LC-Power LC65NB LC90NB Multi Notebook 03

LC-Power LC65NB LC90NB Multi Notebook 04

 

Detaljne specifikacije možete pronaći na OVOM i OVOM linku. Očekivana cena za jači model je oko 25 eura, dok je za slabiji svega 20 eura.

 

Izvor: LC-Power

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar