| Vesti | Hardver | Novi gejming zvučnici i tastatura iz Logitech-a
Hardver

Novi gejming zvučnici i tastatura iz Logitech-a

Logitech

Logitech je predstavio dva nova člana porodice proizvoda namenjenim gejmerskoj populaciji. Najpre je tu Logitech-ov novi G560 PC Gaming zvučni sistem uz koji dolazi i patentirana LIGHTSYNC tehnologija koja sinhronizuje svetlost i zvuk tokom gameplay-a.

Nakon toga, imamo i Logitech G513 mehaničku gejming tastaturu, gde se takođe dobija i LIGHTSYNC RGB, izbor između dva Romer-G mehanička switch-a, kao i palmrest kako bi vam duže igračke sesije bile što udobnije.

„Naš cilj sa ova dva proizvoda jeste da ih upotpunimo uz G502, najprodavaniji gejming miš“, navodi Ujesh Desai, potpredsednik i generalni direktor Logitech Gaming.

„Uz LIGHTSYNC tehnologiju, u stanju smo da implementiramo stvarnu inteligenciju onome što RGB osvetljenje radi najbolje – sinhronizovanju zvuka i RGB osvetljenja gameplay-ju na ekranu.“

Logitech G560 PC Gaming zvučnik nudi 240 vati Peak/120 vati RMS snage, koja isporučuje zvuk pogodan za muziku i PC naslove, dok će se 3D audio sa DTS:X Ultra 1.0 pobrinuti za in-game positional zvuk. Ovo sve pridodaje što boljem osećaju realizma tokom same igre, i doprinosi immersive gejmerskom iskustvu.

Tu je i RGB osvetljenje sa LIGHTSYNC tehnologijom koje sinhronizuje RGB osvetljenje i zvuk u realnom vremenu sa onime što se odigrava na ekranu uz širok dijapazon od 16.8 miliona boja, i četiri svetlosne zone. Kada pričamo o povezivosti, G560 nudi USB portove, 3.5mm, kao i Bluetooth, a tu je i Logitech Easy-Switch tehnologija, koja vam omogućuje da birate između bilo koja od četiri povezana uređaja, poput PC, pametnog telefona, ili tableta.

 

Logitech 01

 

Na kraju imamo, Logitech G513 mehaničku gejming tastaturu koja nudi izbor između dva ekskluzivna Romer-G mehanička prekidača, Romer-G Tactile i Romer-G Linear. Tactile nudi lagan taktilni odziv za gejmere, dok Linear nudi lagan keystroke.

Svi Romer G tasteri nude brze i tihe performanse, kao i jako osvetljenje, a tu je i anodizovani i brušeni aluminijumski case sa USB passthrough port-om, kao i optimalnim palmrestom.

 

Logitech 02

 

Oba proizvoda će biti dostupna početkom aprila uz cene od 200 dolara za G560 gejming zvučnik, dok će 150 dolara iznositi G513 tastatura.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar