| Vesti | Hardver | Novi CM 690 II Advanced
Hardver

Novi CM 690 II Advanced

uvodna

Kompanija Cooler Master, koja je na našem tržištu prvenstveno poznata po računarskim periferijama, kućištima i napajanjima je predstavila noviju verziju svojeg popularnog CM 690 II Advanced modela kućišta. Obe varijante i crna i bela verzija su dobile svoju poboljšanu varijantu.

 

 

 

Prvo što se da videti je da je izmenjen I/O panel tako da umesto dva sada postoje četiri USB porta od kojih su dva USB 3.0. Zbog povećanog broja USB portova na I/O panelu više nije bilo mesta za e-SATA port te ga na novim varijantama nema na I/O panelu.

 

CM690AW 3

 

Dobre osobine, kao što su mogućnost ugradnje do 10 ventilatora radi boljeg i efikasnijeg hlađenja komponenti unutar kućišta su i dalje tu. U ova kućišta je moguće ugraditi i vrlo dugačke grafičke karte namenjene igranju igara kao što je recimo Radeon HD 6990.

 

CM690AW 2

 

Naravno tu je i standardna mogućnost ugradnje vodenog hlađenja sa 2 radijatora, a moguća je i ugradnja većih CPU kulera kao što je recimo CM Hyper 612 PWM. Povećan je i otvor iza CPU ležišta radi lakše ugradnje novih CPU kulera.

 

CM690AW 1

 

Naravno sve ono što je krasilo i originalni CM 690 II Advanced model, kao što je eksterni SATA dock ili adapter za ugradnju SSD-ova je takođe tu.

 

CM690AW 5

 

Ovi modeli bi trebali da ugledaju svetlost dana u martu ove godine sa preporučenom cenom od 99€.

 

Izvor: Cooler Master

Komentarišite na forumu

 

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar