| Vesti | Hardver | Novi bežični punjač iz ADATA-e
Hardver

Novi bežični punjač iz ADATA-e

ADATA CW0050

Kompanija ADATA je predstavila najnoviji bežični punjač CW0050, za koji iz kompanije poručuju da predstavlja njihov pokušaj da se dobro pozicioniraju na ovom tržištu.

Debeo je svega 6 mm, poseduje WPC Qi sertifikat, praktični sistem za punjenje koji ne zavisi od orijentacije, kao i minimalistički dizajn.

Pored toga, CW0050 je kompatibilan sa celim nizom iOS i Android telefona.

CW0050 štedi na prostoru uz svoju debljinu od 6 mm, a uređaj će početi sa punjenjem nakon što jednostavno stavite svoj telefon na CW0050, tako da pokriva ceo Qi logo.

Pored toga, CW0050 može da detektuje bilo koji strani metalni predmet (Foreign Object Detection) na svojoj površini. Ne morate čak ni da brinete da li ćete svoj telefon postaviti u pravom smeru, jer će CW0050 raditi u svim smerovima.

CW0050 je prošao najrigorozniju Qi sertifikaciju, a njegovi keramički kondenzatori pružaju stabilno snabdevanje strujom. Uz to, on je i kompatibilan sa celim nizom iOS i Android telefona. CW0050 koristi čipsetove i keramičke kondenzatore iz Japana, radi što boljih performansi u pogledu snage, trošenja i stabilnosti.

CW0050 poseduje i zaštitne mehanizme protiv prekomernog punjenja, prekomernog pražnjenja, pregrevanja, kratkog spoja, prenaponskih udara i prejake struje. Mogućnost detekcije stranih predmeta (FOD) znači da će CW0050 prestati da prenosi struju kada oseti da se između njega i telefona nalazi metalni predmet, čime se sprečava prekomerna potrošnja struje i smanjuje mogućnost pregrevanja.

 

ADATA CW0050 01

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu