| Vesti | Hardver | Nova Alloy FPS RGB tastatura iz HyperX-a
Hardver

Nova Alloy FPS RGB tastatura iz HyperX-a

Alloy

Alloy FPS RGB tastatura iz HyperX je stigla, a u ponudi su, između ostalog, Kailh Silver Speed mehanički prekidači koji nude što brži odziv, i pomažu bržem gameplay-ju.

Full-size RGB tastatura poseduje čelični ram uz kompaktni dizajn koji vam ostavlja dosta prostora na radnoj površini.

HyperX je odlučio da obogati svoju liniju Alloy FPS tastatura uz ponudu Kailh Silver Speed prekidača na Alloy FPS RGB.

Kailh Silver Speed prekidači nude 40g silu aktivacije, a procenjeni su da mogu da izdrže do 70 miliona pritisaka tastera, kako navode čelnici u saopštenju.

Alloy FPS RGB nudi LED svetla na prekidačima i pet nivoa osvetljenja, te možete odabrati ono najpogodnije za vas.

Takođe, u ponudi je i Game Mode gde biste lako mogli da onesposobite Windows taster kako biste sprečili prekidanje igračkih sesija, sto procentni anti-ghosting, kao i kompletnu N-Key rollover funkcionalnost.

Radi dodatne fleksibilnosti i performansi, Alloy FPS RGB nudi pristupačni USB port za punjenje koji je lociran na zadnjoj strani tastature, kao i odvojivi pleteni kabl.

„HyperX je uzbuđen zbog predstavljanja nove Alloy FPS RGB mehaničke tastature uz Kailh Silver Speed prekidačima“, navodi Marcus Hermann, viši menadžer biznisa, HyperX. „Ovi prekidači su dizajnirani za ultra-brzi odziv i brže gejming performanse, samim tim rezultujući u manjem zamoru, što bi bilo idealno za gejmere koji traže prednost nad rivalima.“

Alloy FPS RGB mehanička tastatura nudi do tri kastomizirana svetlosna profila koji se mogu sačuvati direktno na memoriju za on-the-go osvetljenje kao i makroe. HyperX NGenuity softver nudi LED osvetljenje i RGB kastomizaciju po tasteru, a pored toga, NGenuity napredni alati nude Game Mode i makro podešavanja.

 

Alloy 01

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar