| Vesti | Hardver | Noctua predstavila nove termalne paste i maramice
Hardver

Noctua predstavila nove termalne paste i maramice

Noctua

Iz kompanije Noctua stiže NT-H2, nadograđena druga generacija nagrađivanih hibridnih termalnih pasti.

Kombinujući poznata svojstva NT-H1, lakoću tokom korišćenja, i stabilnost uz novu fino podešenu formulu mikročestica za najbolje moguće termalne performanse, za NT-H2 navode da je enthuasiast-grade pasta za one najzahtevnije korisnike.

Istovremeno, Noctua je predstavila novi paket NT-H1, kao i NA-SCW1, set od 20 maramica za brisanje koje su idealne za uklanjanje termalne paste brzo i efikasno.

„Prvi put predstavljena 2007. godine uz naše kvalitetne CPU hladnjake, naša NT-H1 termalna pasta se pokazala odlično na brojnim testovima i recenzijama“, navodi Roland Mossig, CEO Noctua.

NT-H2 koristi novu mešavinu mikročestica metal oksida, za još niži termalni otpor, i umanjenu bond-line debljinu tokom tipičnih pritisaka prilikom mountovanja.

 

Noctua 01 T Noctua 02 T Noctua 03 T

 

Samim tim, ovime su omogućene bolje performanse u većini scenarija instaliranja. Poput NT-H1, NT-H2 ne zahteva break-in period, i zbog svoje stabilnosti, može se koristiti na CPU do pet godina. NT-H2 dolazi u standardnim 3.5g i 10g pakovanjima koji sadrže tri (3.5g) i deset (10g) NA-CW1 maramica za čišćenje.

Prethodno ovlažene sa custom mešavinom deterdženta, ove maramice su idealne za brzo i efikasno čišćenje CPU-a, GPU-a i kontaktne površine hladnjaka.

Za korisnike entuzijasta koji često uzimaju i instaliraju svoje hladnjake, NA-CW1 maramice su takođe dostupne odvojeno u setu od 20 (NA-SCW1).

Pored novih NT-H2 i NA-SCW1 maramica, Noctua je predstavila i novi paket od 10g NT-H1. Iako je do sada popularna pasta bila dostupna samo u paketu od 3.5g, nova verzija od 10g je idealna za napredne korisnike ili za velike procesore kao što su AMD Threadripper (TR4) ili Intelov LGA3647.

 

Noctua 04 T Noctua 05 T Noctua 06 T

 

Izvor: Noctua

 

Komentarišite na forumu…