| Vesti | Hardver | Noctua CPU hladnjaci sada nude AM4 mounting
Hardver

Noctua CPU hladnjaci sada nude AM4 mounting

Noctua

Kompanija Noctua je objavila da svi trenutni multi-socket CPU hladnjaci, poput NH-D15, NH-U14S i NH-U12S, sada uključuju i hardver za instalaciju AM4 socket-a kod AMD-ovih Ryzen procesora.

Iako je Noctua predstavila svoje posvećene SE-AM4 modele početkom 2017. i obezbedila besplatne nadogradnje još od lansiranja AM4 platforme, ažuriranja postojećih multi-socket modela sada dozvoljavaju korisnicima da ih instaliraju na sve aktuelne mainstream socket-e bez naručivanja dodatnih montažnih kompleta.

„Podržali smo AMD-ovu Ryzen platformu sa našim SE-AM4 modelima i besplatnim nadogradnjama od samog početka“, kaže Roland Mossig (CEO Noctua).

„Kao i kod Intelovih LGA115x i 20xx platformi, naši korisnici su izuzetno cenili našu politiku besplatne nadogradnje.

Obezbedili smo na hiljade besplatnih setova za montažu, a dosta klijenata je preselilo 10 godina stare heatsink-ove koje su već koristili na nekoliko generacija socket-a.

 

Noctua 01

 

To nam mnogo znači i mi ćemo nastaviti da nudimo besplatne komplete. Međutim, pošto AM4 postaje sve popularniji, mislimo da je vreme da uključimo i montažu sa našim postojećim modelima, tako da klijenti imaju sve pri ruci kada kupuju nove hladnjake.”

Ovi modeli CPU hladnjaka su ažurirani i sada uključuju SecuFirm2 hardver za montažu za AM4: NH-C14S, NH-D15, NH-D15S, NH-D9L, NH-L9x65, NH-U12S, NH-U14S, NH-U9S.

Pored AM4, hladnjaci i dalje uključuju hardver za montažu za Intel LGA2066, LGA2011, LGA1156, LGA1155, LGA1151, LGA1150 kao i AMD platforme prethodne generacije (AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1/FM2/FM2+).

Kao rezultat toga, oni su sada kompatibilni sa svim trenutnim mainstream platformama. Noctua je isporučivala ažurirane verzije sa podrškom za AM4 već nekoliko meseci, tako da zalihe sada uključuju AM4 hardver.

 

Izvor: Noctua

 

Komentarišite na forumu…