| Vesti | Hardver | MSI predstavio AMD Radeon VII grafičku kartu
Hardver

MSI predstavio AMD Radeon VII grafičku kartu

Radeon

Iz kompanije MSI stiže AMD Radeon VII, za koju navode da je prva 7nm grafička karta namenjena gejmerima.

Novi Radeon VII je dizajniran kako bi ponudio izuzetne performanse i iskustva tokom igranja najnovijih AAA, eSport i VR naslova, zahtevnih aplikacija za 3D renderovanje, ili obradu video materijala.

„AMD Radeon VII je najkvalitetnija grafička karta koju smo ikada stvorili“, izjavio je Scott Herkelman, korporativni potpredsednik i generalni direktor Radeon Technologies Group u AMD-u.

„Namenjena je igračima, kreatorima i entuzijastima koji traže vizuelne sadržaje visokog kvaliteta, beskompromisne performanse i impresivna iskustva igranja.“

Izgrađena na poboljšanoj AMD ‘Vega’ arhitekturi druge generacije, za Radeon VII se navodi da pruža dva puta više memorije, dva puta više memorijskog bandwidth-a, do 29% većih performansi tokom igranja u proseku, kao i do 36% boljih performansi u proseku u aplikacijama za kreiranje sadržaja u odnosu na trenutnu top-of-the-line AMD Radeon RX Vega 64 grafičku kartu.

 

Radeon 01

 

Za gejmere, Radeon VII će obezbediti HDR igranje sa visokim osvežavanjem na 1080p, ultrawide 1440p i 4K, i omogućuje nove generacije aplikacija za foto i vizualno kreiranje na 8K monitorima.

Uz Raise the Game Fully Loaded bundle, AMD planira da ponudi gejmerima besplatne PC verzije Resident Evil 2, Devil May Cry 5 i Tom Clancy’s Division 2 kupovinom AMD Radeon VII grafičke karte ili PC sa Radeon VII, kao i kupovinom drugih Radeon grafičkih karti i računara sa Radeon tehnologijom.

 

Radeon 02

 

Izvor: MSI

 

Komentarišite na forumu…