| Vesti | Hardver | MSI najavio Infinite X 9th gejming desktop
Hardver

MSI najavio Infinite X 9th gejming desktop

MSI

Iz kompanije MSI su najavili da će uskoro stići nova edicija Infinite X Gaming desktopova.

Uz Intelovu devetu generaciju procesora do i9-9900K, MSI Infinite X 9th može overklokovati svoj sistem, nudeći dodatnu snagu za bilo koji gejmplej, a u ponudi su i MSI-jeve RTX grafičke karte.

Kako bi sistem mogao da funkcioniše pod opterećenjima na normalnim temperaturama, Infinite X 9th koristi MSI-jev ekskluzivni Silent Storm Cooling 3 termalni dizajn.

Za Infinite X 9th iz kompanije navode da je ovaj desktop namenjen gejmerima koji bi želeli da istražuju beskrajne mogućnosti tokom gejminga i multitaskinga.

Infinite X 9th nudi i pregled u komponente uz panel od kaljenog stakla sa strane, kao i RGB Mystic Light kako biste mogli da kastomizujete gejming desktop onako kako biste vi to želeli.

Infinite X 9th gejming desktop pokreće deveta generacija Intel Core K-serije procesora. Infinite X je opremljen sa RTX 2080 Ti grafičkim kartama koje su posebno prilagođene od strane MSI.

 

MSI 01

 

Umesto standardne referentne karte, igrači sada mogu uživati u najboljim performansama u igri sa najnovijim ray-tracing mogućnostima, dok sistem hlađenja održava grafičku kartu stabilnom i tihom.

„Želite li da imate pogled na sve komponente za igru? Ili više volite klasični izgled stilskog PC računara? Vi odlučite! Klasični crni bočni panel i čvrsta prozirna bočna ploča debljine 4 mm su vam na raspolaganju sa ovim gaming čudovištem.

Dobijte uvek najbolje performanse vašeg sistema od sada i ubuduće sa najnovijim tehnologijama. Komponente unutar MSI Infinite X 9 su lako dostupne i spremne za nadogradnju u bilo kom trenutku. Bez obzira na to da li proširujete prostor za skladištenje ili nadograđujete procesor ili grafičku karticu, uvek možete da održavate svoj gejming rig sa najnovijim hardverom.“ – navodi se u saopštenju kompanije.

 

Izvor: MSI

 

Komentarišite na forumu…