Quantcast

ned

06

avg

2017

Motorola predstavila Moto Z2 Force i 360 Camera Moto Mod Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MotoZ2ForceMotorola Mobility, kompanija u vlasništvu Lenova je predstavila novog člana porodice telefona - u pitanju je Moto Z2 Force i novi Moto Mod. Za ovaj telefon su proizvođači naveli da je za korisnike koji žele snažan telefon i izdržljiv telefon, kao i da sa ovim telefonima žele da postave nove standarde kada su u pitanju pametni telefoni.

Moto Z2 Force kao prvu u nizu specifikacija navodi tanko i metalno kućište koje je ojačano Moto ShatterShield tehnologijom, kao i Quad HD AMOLED ekranom od 5.5 inča koji je otporan na udarce i lomljenje.

Za one koji žele da budu u pokretu, proizvođači su naveli da su stavili akcenat na bateriju na novom Moto Z telefonu, uz koju dolazi i TurboPower dodatak.

Takođe, Z2 Force je opremljen sa Qualcomm Snapdragon 835 procesorom kao i Gigabit LTE, i to pomaže postizanju idealne brzine prenosa podataka i idealnih performansi.

Za beleženje momenata kamerom, tu je zadužena kamera od 12 MP, sa jednim monohromnim senzorom i jednim senzorom u boji, čime se obezbeđuje dubina polja.

Kako su Moto Z2 Force telefoni kompatibilni sa Moto Mods dodacima, telefon može postati savršena gejming konzola, snažni zvučnik ako želite da slušate omiljene pesme, video projektor, dodatna baterija ili pak savršena 360 kamera, za šta je ovoga puta u akciju stupio 360 Camera Moto Mod.

Od tog trenutka, možete snimati snimke od 360 stepeni, 4K video snimke pod uglom od 360 stepeni, dok sve to prati 3D audio zvuk. Tu su i ultra široki kadrovi od 150 stepeni na fotografijama.

Novi Moto Z2 Force, kao i 360 Camera Moto Mod dodatak možemo očekivati na tržistu u Evropi krajem leta.

 

Izvor: Motorola

 

Komentarišite na forumu...