| Vesti | Hardver | MasterKeys MK750 – Nova tastatura od CM-a!
Hardver

MasterKeys MK750 – Nova tastatura od CM-a!

Cooler Master Masterkey750

Game Smarter, Not Harder – počinje Cooler Master ovom krilaticom u svom saopštenju gde se predstavlja nova gejming tastatura.

Cooler Master MasterKeys MK750 je pro-grade mehanička gejming tastatura koja odiše minimalističkim dizajnom uz uglađen profil koji poseduje i odstranjivi wrist rest koji dodaje osećaju udobnosti pri zahtevnim igračkim sesijama.

Dodatak ambijentu daje i RGB svetlosna traka koja okružuje tastaturu.

„MK750 je kompletno opremljena sa praktičnim dodacima kako bi se osigurao uspeh na bojištu uz Cherry MX prekidače za odziv, izdržljivost, i taktilno zadovoljstvo. Uz to, On-the-Fly kontrole, dedicated multimedija tasteri, kao i hibridni key rollover omogućuju da se vaša tastatura ne ispreči na putu tokom vaših borbi.“ – navodi se u saopštenju.

On-the-Fly sistem vam omogućuje da promenite svoja podešavanja, i to bez potrebe da skidate bilo koji softver ili napuštate omiljenu igru. Wrist rest koji možete i otkloniti vam omogućuje dodatni nivo udobnosti tokom partija, a naravno neizostavni deo CM tastatura su i svetlosna podešavanja.

 

Cooler Master Masterkey750 01 T Cooler Master Masterkey750 02 T Cooler Master Masterkey750 03 T

 

Takođe, tu je i svetlosni RGB bar koji pokriva dno i strane tastature i doprinosi vizuelnom iskustvu. Akcenat je takođe stavljen i na minimalizam tastature, gde je zastupljen slim profil, anodiziran kobalt-aluminujum plate kao floating switch dizajn za što bolji osećaj.

Tu su takođe i dedicated multimedijalni tasteri, otklonjivi Tip-C kabl, kao i devet dodatnih double-shot PBT tastera sa dodatnu izdržljivost, kao i estetiku. Anti-ghosting, kao i N-key rollover funkcionišu u tandemu sa 6-key rollover-om kako bi svaki pojedinačni taster bio detektovan.

Za što brže performanse i realizaciju komandi se postarao i 32-bitni ARM Cortex procesor. MK750 koristi prave nemačke Cherry MX prekidače koje pored svoje uobičajene preciznosti, dolaze u pet različitih boja, i kao šlag na torti imate pojednostavljen softver koji vam omogućuje da fino podešavate svetlosne modove, makroe bilo kog tastera, kao i da birate između 16.7 miliona boja.

 

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu