| Vesti | Hardver | Logitech G najavio novu liniju gejming headsetova
Hardver

Logitech G najavio novu liniju gejming headsetova

LG

Iz kompanije Logitech G stiže nova linija gejming headsetova, za koju navode da je konstruisana kako bi isporučila najbolje moguće performanse zvuka, kao i poboljšala audio gejming iskustvo.

„Bilo da dekorišete vašu borbenu stanicu ili se borite do kraja u vašim omiljenim battle royale naslovima, želimo da dobijete vrhunski zvuk i udobnost koju zaslužujete“, izjavio je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni direktor Logitech Gaming-a.

„Uvek istražujemo nove načine za pružanje neverovatnih iskustava u igrama, a to je upravo ono što donosimo sa ovim novim slušalicama.“

Nova linija iz Logitech G obuhvata modele G935 7.1 LIGHTSYNC Wireless Gaming Headset, G635 7.1 LIGHTSYNC Gaming Headset, G432 7.1 Surround Gaming Headset, kao i Logitech G332 Stereo Gaming Headset.

Najpre imamo Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC Wireless Gaming Headset koji nudi najbolji mgoući zvuk, kao i prijatno RGB osvetljenje.

Ovo je ujedno prvi u porodici headsetova koji sadrže Logitech G-ov Pro-G 50mm audio drajver, koji je kreiran od hibridnog meš materijala za visokokvalitetni zvuk koji isporučuje duboki bas, i zvučni profil za cinematic zvuk. Pored toga, novi headset poseduje Logitech G LIGHTSYNC tehnologiju, dinamično i prilagodljivo osvetljenje koje se sinhronizuje sa bilo kojim sadržajem, bilo da su to igre, video zapisi ili muzika.

Ova tehnologija vam omogućava da prilagodite svaku boju tako da odgovara vašim podešavanjima na tastaturama, miševima i slušalicama. Nova slušalica poseduje i DTS Headphone: X 2.0 surround zvuk, tehnologiju koja simulira 3D okruženje zvuka.

Kompatibilan sa računarima, konzolama i mobilnim uređajima, Logitech G935 ima radni vek baterije od 12 sati, poboljšanu tehnologiju mikrofona od 6mm i poboljšane bežične performanse. Igrači mogu prilagoditi svoje iskustvo korišćenjem Logitech G HUB-a, kreirati prilagođene zvučne profile i dodeliti G-Keys-ove. Tu su još i premium kožni ulošci na slušalicama, kao i kontrola zvuka na samim slušalicama.

 

LG 01

 

Pored toga, tu je i G635 7.1 LIGHTSYNC Wired Gaming Headset, žičana varijanta. Namenjene igračima koji žele najbolje tokom igranja Battle Royale naslova, Logitech G donosi nove G432 i G332 slušalice.

Ove slušalice daju svakom igraču definitivnu prednost po zvuku i komfor po pristupačnoj ceni. G432 7.1 Surround Sound Gaming Headset ima 50mm drajvere za najbolje moguće zvučno iskustvo, u kombinaciji sa DTS slušalicama –  X 2.0 surround zvuk koji vas stavlja u centar igre.

Ovo uključuje rotirajuće slušalice od veštačke kože, veliki 6mm flip-to-mute mikrofon i praktičnu kompatibilnost sa više platformi. Nakon toga, imamo Logitech G332 Gaming slušalice.

Stereo slušalice, G332 nudi istu udobnost i kvalitet kao i sve slušalice u postavi i odlična je opcija za one koji traže svoje prve gejmerske slušalice. Sve slušalice u postavi mogu se prilagoditi pomoću Logitech G HUB-a.

Logitech G HUB je novi napredni softverski interfejs za igranje koji pomaže igračima da izvuku maksimum iz svoje opreme.

Sa čistim i modernim interfejsom, igrači mogu brzo da personalizuju svoju opremu po igri, da dele i preuzimaju profile od drugih i još mnogo toga.

Logitech slušalice se mogu naći po sledećim cenama: G935 7.1 LIGHTSYNC Wireless Gaming Headset – $169.99, G635 7.1 Gaming Headset – $139.99, G432 7.1 Gaming Headset – $79.99, a nakon toga, tu je G332 Stereo Gaming Headset – $59.99.

 

Izvor: Logitech G

 

Komentarišite na forumu…