| Vesti | Hardver | HyperX najavio Cloud slušalice sa mikrofonom
Hardver

HyperX najavio Cloud slušalice sa mikrofonom

HyperX

HyperX je najavio izlazak HyperX Cloud slušalica koji su namenjene za Nintendo Switch i mobilne gejmere.

Cloud Earbuds nude udobnost zajedno sa patentiranim silikonskim ear tip-ovima, kako bi se obezbedilo immersive gejming iskustvo, uz kvalitetan zvuk i udobnost.

HyperX Cloud Earbuds nude što bolji kvalitet zvuka uz Hi-Fi 14mm drajvere kako bi se isporučio low, mid, high tonovi uz poboljšani bas za što bolje gejming iskustvo.

Slušalice nude povezivost bez muke sa kablovima koji se petljaju uz plug od 90 stepeni koji je optimizovan za handheld mod.

Cloud Earbuds takođe nude direktnu povezivost za glasovni chat koji je podržan za Nintendo Switch uz slim in-line mikrofon.

Za dodatnu pogodnost za mobilne uređaje, on-line mikrofon se takođe može koristiti za mobilne pozive i ima pogodnu kontrolu jednim tasterom za pozive i medije za strimovanje.

 

HyperX 01

 

„Sa predstavljanjem Fortnite Android Beta u septembru, potražnja za visokokvalitetnim slušalicama sa in-line mikrofonom nastavlja da raste“, rekao je Andrew Ewing, viši poslovni menadžer za HyperX.

„Novi Cloud Earbuds proširuju HyperX liniju pomoću mobilnog rešenja dizajniranog za otključavanje najboljeg igračkog iskustva u pokretu dok pružaju komfor i stil koji su ugrađeni u HyperX gejming opremu.“

Cloud Earbuds su kompatibilne sa Nintendo Switch-om, kao i pametnim telefonima i tabletima sa 3,5 mm CTIA standardnim konektorima. Takođe dolaze u tri veličine sa patentiranim silikonskim vrhovima za uši i udobnom torbom za dodatnu zaštitu.

 

HyperX 02

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar