| Vesti | Hardver | HyperX isporučio preko 60 milion memorijskih modula
Hardver

HyperX isporučio preko 60 milion memorijskih modula

HyperX

Kako HyperX počinje sa isporukom Cloud Mix, njihovog prvog Bluetooth-powered gejming i lajfstajl headset-a, gejming divizija Kingston Technology Company je objavila da je od svog osnivanja 2002. godine, isporučila više od 60 miliona memorijskih modula.

„Izabrani od OEM-ova, proizvođača računara, overclockera i gejmerske zajednice, HyperX je postao najveći proizvođač nezavisnih igračkih memorijskih modula i lidera u performansama“ – navodi se u saopštenju.

„Sa ovom velikom prekretnicom i rastom prodaje slušalica, tastatura i miševa, HyperX se očekuje da će premašiti 550 miliona dolara ukupnih prihoda za brendirane proizvode u 2018. godini.“

HyperX je lansiran pre 16 godina, i za to vreme je ova kompanija znatno proširila svoju proizvodnu liniju i tržišni domet.

„HyperX nije poznat samo po isporuci visokokvalitetnih memorijskih proizvoda, već je poznat kao lider među perifernim uređajima, uz igračke slušalice, tastature, miševe i podloge za miševe za igrače širom planete.“

HyperX Engineering Labs i inženjerski tim posvećeni su razvoju tehnologije kako bi se doveli novi performance memory proizvodi na PC-jeve, mini-PC-jeve, kao i notebook-ove.

HyperX takođe nudi različita memorijska rešenja, uključujući Predator DIMM-ove za izgradnju računara visokih performansi, FURY DIMM-ove za gejmere koji grade pristupačne build-ove, i Impact SODIMM za ažuriranje prenosnih računara i sistemskih buildova.

 

HyperX 01

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu…