| Vesti | Hardver | Genius predstavlja BlueEye DX-L8000 miš
Hardver

Genius predstavlja BlueEye DX-L8000 miš

Genius DX-L8000

Godinu dana na jednoj bateriji

 

Genius je predstavio bežični prenosni miš BlueEye DX-L8000. Ovaj „pacov“ je opremljen sa šest tastera i ugrađenim Geniusovim senzorom BlueEye najnovije generacije, rezolucije 1.200 dpi. Genius tvrdi da se BlueEye DX-L8000 može koristiti na gotovo bilo kojoj površini, uključujući drveni nameštaj, tepihe, pa čak i zamagljeno staklo.

Poput ostalih Geniusovih miševa nove generacije, i DX-L8000 opremljen je inovativnim karakteristikama poput prijemnika za USB „uključi i zaboravi“ minijaturnih dimenzija i Stick-N-Go sistem koji omogućava da miš doslovce zalepite za notebook ili drugi objekat. USB prijemnik i Stick-N-Go ležište pakuju se u odgovarajući otvor na samom mišu kada ih ne koristite.

 

 

 

Genius DX-L8000 04 T

 

Ergonomski dizajn sa gumenim slojem pruža, prema navodima iz Geniusa, odličnu udobnost tokom upotrebe i eliminiše umor kod dužeg korišćenja. Precizni točkić za navigaciju sa 24 stepena osigurava da nikada ne promašite niti jedan deo dokumenta koji pregledavate, a u kombinaciji sa tasterima za pomeranje stranice gore i stranice dole omogućava izuzetno efikasnu navigaciju. Taster za „leteće“ pomeranje, smešten neposredno ispod točkića omogućava brzo pregledavanje dužih dokumenata ili web stranica.

 

Genius DX-L8000 05 TGenius DX-L8000 06 T
Genius DX-L8000 07 TGenius DX-L8000 08 T

 

Miš se napaja jednom AA baterijom, a radi uštede energije dolazi opremljen prekidačem za uključivanje/isključivanje. Zahvaljujući naprednom inženjeringu, DX-L8000 može na jednoj AA bateriji izdržati čitavih godinu dana uobičajene upotrebe!

 

Genius DX-L8000 01 T

 

DX-L8000 je dostupan u opremljenijim prodavnicma opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 2.200 dinara.

 

Izvor: Genius

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar