Quantcast

pet

04

avg

2017

Fractal Design - stigla Define CTG kućišta Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

FractalDesignCTGTim iz Fractal Design-a su predstavili kućište za koji čelnici nalažu da je za one koji zahtevaju fleksibilnu platformu, gde svako prazno mesto može da se iskoristi za postavljanje komponenti. Fractal tvrdi da je Define CTG serija kućišta sa kaljenim staklom idealno rešenje za one koji žele balans kapaciteta i efikasnosti.

Dizajn kućišta nudi neometan protok vazduha kroz ključne komponente sa visokim performansama, a stavljen je i akcenat na tihi rad računara.

U ponudi je ekstenzivna podrška za hlađenje, i vazduhom, i vodom kako bi se osiguralo da se i najmoćniji sistemi mogu efikasno ohladiti.

Define CTG serija je naoružana prednjim panelom koji se sastoji od gustog materijala za prigušivanje zvuka, kao i ModuVent tehnologijom na gornjem panelu.

 

FractalDesignCTG 01 T   FractalDesignCTG 02 T   FractalDesignCTG 03 T

 

Oni koji žele da uklone ModuVent da dodaju više ventilatora ili radijatora mogu da instaliraju na svom mestu novi filter za magnetnu prašinu i ugrađeni pokrivač za napajanje koji pomaže u upravljanju kablovima.

 

FractalDesignCTG 04 T   FractalDesignCTG 05 T   FractalDesignCTG 06 T

 

Takođe, tim iz Fractal Design-a se potrudio da je Define CTG serija sadrži dovoljno mesta da se smeste do pet drive-a, a u slučaju da želite da vaš računar izbegne vrućinu, u paketu dobijate dva prethodno instalirana Dynamic X2 GP-12 ventilatora koja su optimizovana za minimum buke. Mini verzija CTG-a je opremljena sa 5 PCI expansion slot-a.

 

FractalDesignCTG 07 T   FractalDesignCTG 08 T   FractalDesignCTG 09 T

 

 

Izvor: Fractal Design

 

Komentarišite na forumu...