| Vesti | Hardver | EVGA najavila PQ seriju napajanja
Hardver

EVGA najavila PQ seriju napajanja

EVGA PQ

Iz kompanije EVGA nam stiže nova serija PQ napajanja. EVGA PQ su dostupna sa 80 Plus Platinum efikasnošću u varijantama od 750W, 850W, kao i 1000W.

Iz kompanije navode da su ova napajanja fokusirana na što bolji kvalitet, performanse kao i premium vrednosti.

Pored toga, tu je i EVGA ECO mod koji će se pobrinuti da omogući što tiši rad napajanju tokom zahtevnih operacija. Ventilator se ne okreće osim kada je to potrebno, a platinum efikasnost, kao i japanski kondenzatori su tu kako bi se doprinelo kvalitetu.

EVGA PQ napajanja koriste polu-modularni dizajn. Kako bi se uštedeo prostor, kao i vreme, EVGA PQ koristi 24 pinski konektor koji je vezan za napajanje, te ćete moći da iskoristite samo one kablove koji su vam potrebni.

Takođe, EVGA PQ napajanje je kompatibilno sa širokim dijapazonom EVGA-inih kit-ova sa individualno sleeve-ovanim kablovima. Pored svega ovoga, EVGA PQ je naoružana sa jednim rail-om od +12V, kao i Active Clamp Circuit dizajnom.

EVGA PQ je NVIDIA SLI Ready, a kondenzatori koji se nalaze unutar napajanja su kreirani u Japanu. Zaštite koje su zastupljene ovde su OVP, UVP, OCP, OPP, SCP, kao i OTP. Tih rad je omogućio 135mm-tarski ventilator sa Fluid Dynamic ležajima, a u slučaju da nešto krene po zlu, imate desetogodišnju garanciju.

EVGA PQ 01 T EVGA PQ 02 T 

EVGA PQ 03 T

 

Izvor: EVGA

 

Komentarišite na forumu

Tagovi