| Vesti | Hardver | Epsonova nova serija štampača
Hardver

Epsonova nova serija štampača

uvodna

Kao odgovor na potrebe korisnika za niskom potrošnjom i štampanjem bez napora Epson predstavlja svoju prvu seriju inkdžet štampača koji poseduju integrisani sistem rezervoara za mastila izuzetno velikog kapaciteta. Ovi štampači su dostupni na određenim tržištima i dizajnirani su tako da ponude pouzdano i povoljno štampanje u boji, gde korisnik može dopuniti rezervoare bez nereda i napora koji karakterišu druge sisteme za mastila. Svaki od ovih štampača u potpunosti je pokriven garancijom iz Epsona i nudi veoma nisku potrošnju po strani.

 

Serija se sastoji od modela Epson L800, L200 i L100. Svi modeli sadrže Epsonovu Fast Ink Top-up (FIT) tehnologiju koja minimalizuje curenje mastila. Ova tehnologija uključuje specijalno dizajnirane kapice i filtere koje ne propuštaju vazduh, kao i ventil koji kontroliše dotok mastila, kako bi se izbeglo njegovo vraćanje. Ovo takođe znači da korisnici mogu jednostavno i bezbedno da prenose štampač gde god je potrebno, bez muke.

 

Epson L100 TEpson L200 TEpson L800 T
L100L200L800

 

Model L800, monofunkcijski foto štampač, dolazi sa šest individualnih originalnih bočica Epsonovih mastila, kapaciteta 70 ml – u sledećim bojama: crna, cijan, magenta, žuta, svetlo-cijan i svetlo-magenta. Korisnici mogu da štampaju fotografije visokog kvaliteta i bez ivica, do A4 formata, kao i direktno na prenosive CD i DVD diskove uz verodostojne i postojane rezultate. Štampanje fotografija može se završiti brzo i efikasno budući da štampanje fotografija dimenzija 10 x 15 cm traje svega 12 sekundi.

Model L200 je multifunkcijski uređaj koji štampa, skenira i kopira dokumente brzo i jednostavno, dok je model L100 štampač sa jednom funkcijom, za sve one koji ne zahtevaju funkcije skeniranja i kopiranja. Originalno pakovanje za oba modela uključuje četiri zasebne bočice originalnog Epson mastila od po 70ml – crna, cijan, magenta i žuta – plus dve dodatne bočice crne boje. Ovi štampači mogu štampati do 4000 crno-belih strana i 6500 strana u boji, omogućavajući veoma niske troškove po strani, kako za crno-bele strane, tako i za štampanje u boji. Dodatne dve bočice crnog mastila povećavaju obim crno-bele štampe za dodatnih 8000 strana.

Džejson Lou, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe je izjavio: “Sa ovim rezervoarima za mastila veoma visokog kapaciteta i velikim bočicama mastila za jednostavno dopunjavanje, ovi modeli štampaju poslovna dokumenta i fotografije bez napora i po niskoj ceni. Korisnici Epson proizvoda mogu biti sigurni da takođe dobijaju maksimum vrednosti, pouzdanosti i mira kada je u pitanju njihov štampač koji dolazi sa Epsonovom garancijom”.

 

Specifikacije

 

Model

L800

L200

L100

Štampa u boji, skenira i kopira, integrisanim rezervoarom za mastila veoma visokog kapaciteta

Samo štampa

Samo štampa

Skener rezolucije 600dpi

Štampanje bez napora uz Epson garanciju

Štampanje fotografija dimenzija 10 x 15cm za samo 12 sekundi

Štampanje fotografija visokog kvaliteta, bez ivica, do A4 formata

Štampanje direktno na CD/DVD diskovima

Štampa do 4,000 crno-belih strana, odnosno 6,500 strana boji

Štampa do 1,800 fotografija dimenzija 10 x 15cm

6 boja – bočica originalnog Epson mastila kapaciteta po 70ml

4 boja – bočica originalnog Epson mastila kapaciteta po 70ml

2 dodatne bočice originalnog Epson mastila kapaciteta po 70ml

ENERGY STAR sertifikat

 

 

Izvor: Epson


Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar