| Vesti | Hardver | Epson proširuje WorkForce Pro liniju
Hardver

Epson proširuje WorkForce Pro liniju

uvodna

Kompanija Epson je proširila postojeću WorkForce Pro liniju modelima WP-4095 DN i WP-4595 DNF. Ovi štampači su posebno dizajnirani kako bi korporativnim radnim okruženjima, srednjim i malim preduzećima ponudili efikasnost kada su u pitanju troškovi i električna energija, kao i otiske visokog kvaliteta i izdržljivost.

 

 

Modeli WorkForce Pro WP-4095 DN i WP-4595 DNF predstavljaju idealno rešenje za zahtevna radna okruženja, nude emulacije kakve IT menadžeri očekuju, kao i performanse, sjajnu pouzdanost i smanjene troškove štampanja po stranici koji su i do 50 odsto niži u odnosu na konkurentne laserske modele. Ovi inkdžet štampači predstavljaju originalnu alternativu laserskim proizvodima i omogućavaju dalju uštedu zahvaljujući automatskom dvostranom štampanju, čime se smanjuje potrošnja papira.

 

Epson-WorkForce-Pro-WP-4095-DN T

 

Prednost za firmu se ogleda i u nižoj ceni mastila i mogućnsti izbora kertridža visokog kapaciteta koji podržavaju do 3.400 stranica po kertridžu, sa rezolucijom štampe koja iznosi 4800×1200 tpi. Na taj način korisnici dobijaju otiske vrhunskog kvaliteta koji su otporni na vodu, razmazivanje, markere i izbleđivanje, budući da se oni suše istog trenutka, zahvaljujući Epsonovim DuraBrite Ultra mastilima. Oba uređaja su opremljena za mrežno povezivanje za jednostavno deljenje i nude PDL podršku, uključujući PCL6, PCL5c i originalne Adobe PostScript 3 emulacije. Takođe dolaze sa Epson Connect softverom kako bi odgovorili na potrebe korisnika za mobilnim štampanjem, omogućavajući im da štampaju u pokretu sa pametnih telefona i tablet računara.

 

Epson-WorkForce-Pro-WP-4595-DNF T

 

Alina Zagaraite, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, je izjavila: “Ovi dodaci WorkForce Pro liniji kreirani su za besprekronu integraciju u korporativna poslovna okruženja. Oni nude najbolje od oba sveta: izdržljivost i performanse u kombinaciji sa ekonomičnošću i ekološkom prihvatljivošću. Ovi uređaji korisnicima nude do 80 odsto manju potrošnju električne energije u poređenju sa konkurentskim laserima, sa univerzalnim drajverom za štampanje i velikim brojem emulacija, omogućavajući time i efikasnost i ekološke benefite”, i dodaje, “Sa WorkForce Pro serijom, firme više ne moraju da pristaju na kompromis između pouzdanosti, performansi i ekonomičnosti”.

 

Specifikacije:


Model/karakteristike

WP-4095 DN

WP-4595 DNF

Brz ispis do 16 strana u minuti za mono i 11 strana u minuti za štampanje u boji

Utrošak po strani do 50% niži od lasera

80% manja potrošnja energije u odnosu na laser

Maksimalni radni ciklus

do 30000 strana

do 30000 strana

Visoka rezolucija štampe do 4800x1200dpi

Standardni kapacitet za smeštanje papira 330 listova / Opcioni kapacitet 580 istova

Automatsko dvostrano štampanje

Epson kertridži visokog kapaciteta

Funkcije skeniranja i kopiranja

Faks opcija

Konektivnost

USB 2.0 / Ethernet

USB 2.0 / Ethernet

Epson DURABrite Ultra mastilo

Dupleks ADF za dvostrana dokumenta

ENERGY STAR sertifikat za smanjenu potrošnju energije

Epson Connect

PDL (PCL6, PCL5c, PS3)

 

Modeli WP-4095 DN i WP-4595 DNF su dostupni tržištu od marta 2012. godine.

 

Izvor: Epson


Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar