| Vesti | Hardver | EKWB najavio EK Classic liniju proizvoda
Hardver

EKWB najavio EK Classic liniju proizvoda

EK

Iz EKWB stiže vest da je najavljeno lansiranje nove Classic linije proizvoda.

U nju se uključuje NVIDIA RTX 2000 GPU blok, CPU blokovi za najpopularnije AMD i Intel platforme, kao i kombinovana jedinica.

„Bilo da brinete samo o rashladnim performansama, ili jednostavno preferirate čist i bezvremenski dizajn EK, Classic Line će ispuniti sve vaše potrebe“ – navodi se u saopštenju.

„Za korisnike koji žele da iskuse suštinu tečnog hlađenja, EK Classic linija proizvoda će ponuditi odličnu vrednost u pogledu performansi koja je praćena jednostavnim i minimalističkim izgledom.

Tokom dizajniranja i inženjeringa portfolija Classic Lineupa, performanse proizvoda nisu bile ugrožene ni u jednom trenutku.“

EK-Supremacy Classic RGB je bakarni CPU vodeni blok za moderne Intel i AMD procesore.

 

EK 01 T EK 02 T

 

EKWB navodi da poseduje klasičan dizajn koji će odgovarati potrebama entuzijasta i zahtevnih korisnika. Koristi pojednostavljenu reviziju nagrađivanog EC-Supremacy CPU sistema za hlađenje, dodatno prilagođenog za performanse i optimalni protok rashladnog sredstva.

Vodeni blok takođe dolazi sa jednostavnom RGB implementacijom koja se povezuje sa standardnim 4-pinskim 12V RGB headerom. EK-FC RTX 2080 + Ti Classic RGB je full-cover vodeni blok na bazi bakra, potpuno kompatibilan sa NVIDIA GeForce RTX 2080 i RTX 2080 Ti grafičkim kartama, zasnovanim na NVIDIA Turing arhitekturi.

Ovaj vodeni blok dolazi sa ugrađenom 4-pinskom 12V RGB LED trakom. EK-XRES 140 SPC PWM Classic RGB predstavlja kombinaciju pumpe i rezervoara sa vodenim hlađenjem. Ona je dizajnirana da bude entry-class kombinovano rešenje, koje je u mogućnosti da ponudi odlične hidrauličke performanse upotpunjene RGB LED diodama za modernu estetiku.

Jezgro jedinice je EK-SPC 60 pumpa za vodu koja koristi samo 4-pinski PWM FAN header za rad.

 

EK 03 T EK 04 T

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu…