| Vesti | Hardver | EKWB: Monoblokovi za ASUS ROG Rampage VI Extreme/Apex
Hardver

EKWB: Monoblokovi za ASUS ROG Rampage VI Extreme/Apex

EK ROG R6E

Novi LGA-2066 socket based monoblokovi koji su u skladu sa ASUS ROG RAMPAGE VI Extreme i Apex matičnim pločama dolaze iz kompanije EK Water Blocks.

EK-FB ASUS ROG R6E RGB monoblokovi imaju integrisane četvoropinske RGB LED trake koje ih prave kompatibilnim sa ASUS Aura Sync-om, tako da ste osigurani kada je svetlosno uživanje u pitanju.

Ovoga puta, od EK Water Blocks-a dolazi all-in-one rešenje za vodeno hlađenje za ASUS Intel X299 Chipset matične ploče koje imaju podršku za novu Intel Core X-seriju LGA-2066 socket procesora.

Kako bi se obezbedilo što bolje CPU hlađenje, ovi monoblokovi koriste EK-Supremacy EVO engine za hlađenje.

LGA-2066 CPU socket tipa se direktno hladi, a sa njim i modul za regulisanje snage MOSFET.

Dok tečnost protiče kroz sva kritična područja, omogućuju se stabilni i visoki overklokovi.

 

EK ROG R6E 01 T EK ROG R6E 02 T

 

Baza monobloka je izgrađena od niklovanog elektrolitičkog bakra, dok je vrh dostupan u dve opcije – jedan je napravljen od POM Acetal-a sa aluminijumskim poklopcem, a drugi od akrilnog stakla.

EK-FB ASUS ROG R6E RGB monoblok krasi high-flow dizajn koji odgovara slabijim pumpama ili tihim podešavanjima vodene pumpe.

Ova vrsta VRM hlađenja na X299 platformi dodatno smanjuje temperature CPU-a, a ovi monoblokovi dolaze sa novim i redizajniranim plate-om.

Proizvođači navode da su ih dizajnirali tako da se postigne bolji mehanički kontakt sa IHS-om Intel Core LGA-2066 procesora, kao i bolji termalni transfer.

EK-FB ASUS ROG R6E RGB monoblokovi koštaju oko 120 evra.

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu