| Vesti | Hardver | Deathmatch mečevi dolaze na ‘Overwatch’
Hardver

Deathmatch mečevi dolaze na ‘Overwatch’

OverwatchUpdate

Nakon što su Jeff Kaplan i ostatak developing tima Overwatch-a omogućili ovogodišnji Summer Games događaj, i najavili Overwatch League, ovoga puta fanove igre očekuju i Deathmatch okršaji. U svom Developer Update video materijalu se navodi da će Overwatch biti update-ovan sa Free-For-All i Team Deathmatch modovima.

Objektiv će biti kao i u ostalim FPS franšizama – zgrabiti više kill-ova nego vaši protivnici. Ići ćete protiv sedam igrača i trebate dostići 20 kill-ova da biste pobedili, a ako vam to ne pođe za rukom, ali ipak završite među prvih četvoro, i dalje ćete dobiti jedan win credit.

U slučaju Team Deathmatch, u pitanju su mečevi 6vs6 i potrebno je dobiti 30 kill-ova. Programeri su naveli da su se osećali udobnije uvodeći nove režime igre koji ne utiču na timski baziran Quick Play ili Competitive mečeve.

Tokom prošle nedelje, Blizzard je rekao da Deathmatch modovi nisu doprineli kooperativnom etosu igre.

Deathmatch-evi će koristiti veliki broj postojećih objective i assault mapa koje su modifikovane kako bi se olakšala borba među protivnicima. Tu je i nova mapa, Chateau Guillard, koja je nekada bila Widowmaker-ova porodična kuća.

Novi režimi igre su već operativni na Overwatch-ovim PTR serverima, što znači da ako ste na računaru, već možete videti šta je novo. Igrači konzole, verovatno ćete morati čekati nekoliko nedelja za Blizzard da otkloni sve bug-ove i učini sve dostupnim.

 

 

Izvor: Blizzard

 

Komentarišite na forumu