| Vesti | Hardver | D-Link predstavlja spoljnu cloud kameru
Hardver

D-Link predstavlja spoljnu cloud kameru

D-LINK spoljna cloud kamera

Kompanija D-Link, jedna od vodećih u svetu razvoja i dizajna rešenja mrežne i komunikacione opreme, nedavno je predstavila tržištu DCS-2310L – novi model kamere sa integrisanom cloud tehnologijom, zahvaljujući kojoj kućni korisnici mogu daljinski motriti na svoju imovinu i porodicu, bez obzira na vremenske uslove.

 

 

D-LINK HD PoE outdoor Cloud camera (DCS-2310L) je prva spoljna kamera koja sadrži mydlink Cloud servis, zahvaljujući kojem je moguće upravljati kamerom i video feed-ovima u realnom vremenu, sa bilo kog računara, smartfona ili tableta. HD PoE Outdoor Cloud kamera podržava Power-over-Ethernet, što u praksi ima za posledicu krajnje jednostavno povezivanje i napajanje kamere.

 

D-LINK-HD-PoE-outdoor-Cloud-camera

 

Kamera je dizajnirana za rad u spoljnim uslovima, te ima IP65 rejting, što znači da je u potpunosti zaštićena od uticaja prašine, kiše i drugih “vodenih” pretnji. Kamera koristi CMOS senzor rezolucije 1MP i strimuje materijal rezoluciji 720p, čime je osigurana kvalitetan i detaljan video zapis. Podržana je i PIR motion sensing tehnologija, kao i mogućnost noćnog snimanja. U kućište kamere su ugrađeni zvučnik i mikrofon, pa je omogućena i dvosmerna audio komunikacija (half-duplex). Na kraju, vredi pomenuti i prisustvo slota za micro-SD karticu, čime je omogućeno i lokalno pohranjivanje video zapisa.

Kao i kod ostalih D-Link kamera, i ovaj model se savršeno povezuje i nadopunjuje sa ostalim uređajima za umrežavanje i pohranu podataka zahvaljujući D-Link Zero Configuration funkciji.


Izvor: D-Link


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar