| Vesti | Hardver | D-Link predstavlja DCS-933L kameru
Hardver

D-Link predstavlja DCS-933L kameru

D-Link DCS-933L

Kompanija D-Link je svojem širokom portfoliju kamera dodala i novi model, koji nosi oznaku D-Link DCS-933L. U pitanju je kamera za nadzor koja može da radi i danju i noću time štiteći korisnikovu imovinu u kući ili firmi.

Ova kamera je cloud tipa i može da funkcioniše i bez PC računara, a poseduje i ugrađeni wireless extender funkciju tako proširivajući signal korisnikove mreže.

 

 

Kada je D-Link DCS-933L povezan na internet ona može slati e-mail notifikacije sa slikama ili video materijalom čim primeti pokret ili zvuk. Korisnik ima potpunu kontrolu podešavanja nivoa pokreta ili zvuka na koji će kamera da reaguje.

 

D-Link DCS-933L 1

 

Noćno snimanje je moguće, jer kamera poseduje infracrveni LED koji je omogućava da “vidi” sve u daljini do 5m, pa čak i u kompletnom mraku.

 

D-Link DCS-933L 2 T D-Link DCS-933L 3 T

 

D-Link DCS-933L podržava myDlink cloud servis, tako da joj korisnik može pristupiti sa PC-a sa bilo koje lokacije gde postoji internet veza. Moguće je podešavanje kamere i preko myDlink aplikacije za Android ili iOS sisteme, tako da je kontrola moguća i preko mobilnih uređaja/tableta isl.

DCS-933L podržava 802.11n standard, i može se preko rutera koji podržava WPS povezati i raditi u extender modu tako eleminišući mrtve uglove gde signal pre nije mogao da dopre, i povećavajući domet.

Uz ovu kameru dolazi i D-ViewCam softver, koji će pomoći korisniku prilikom praćenja imovine ako poseduje više ovakvih kamera, jer softver podržava rad sa do 32 IP kamere, i kompatibilna je sa svim D-Link IP kamerama.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar