| Vesti | Hardver | CORSAIR lansirao nove serije tečnih CPU hladnjaka
Hardver

CORSAIR lansirao nove serije tečnih CPU hladnjaka

CORSAIR Cooler

Iz kompanije CORSAIR dolaze najnoviji kuleri iz Hydro serije za all-in-one tečno CPU hlađenje – u pitanju su CORSAIR Hydro Series H100i RGB PLATINUM i CORSAIR Hydro Series H115i RGB PLATINUM.

Svaki od novih hladnjaka u Hydro seriji je opremljen sa CORSAIR ML PRO serijom RGB PWM ventilatorima, pružajući povoljan protok vazduha i visok statički pritisak.

Zahvaljujući ultra-niskom trenju njihovih magnetnih ležajeva, oni takođe generišu manje buke, čak i kada se okreću na višim obrtajima.

H100i RGB PLATINUM dolazi sa dva ventilatora od 120mm i radijatorom od 240mm, dok se H115i RGB PLATINUM hladi sa dva ventilatora od 140mm i radijatorom od 280mm.

H100i i H115i RGB PLATINUM karakterišu prilagodljivo RGB osvetljenje uz 16 individualno adresirabilnih LED-ova u glavi pumpe i četiri u svakom ventilatoru.

Hydro Series PLATINUM kuler postiže najbolje moguće performanse zahvaljujući termički optimizovanoj bakarnoj hladnoj ploči i preciznoj kontroli PWM preko ventilatora. H100i RGB PLATINUM se može postaviti između 400 i 2.400 obrtaja u minuti, dok se H115i RGB PLATINUM kreće između 400 i 2.000 obrtaja u minuti.

 

CORSAIR Cooler 01

 

Pored toga, dizajn pumpe niske buke, u kombinaciji sa Zero RPM rashladnim profilima koji mogu potpuno zaustaviti ventilator pri niskim temperaturama, rezultira izuzetno tihim hladnjacima koji efikasno kanališu toplotu iz CPU u radijator bez prekomerne buke. CORSAIR iCUE softver donosi sve u jednostavnom interfejsu za moćnu kontrolu nad svim funkcijama H100i i H115i RGB PLATINUM-a.

iCUE omogućava korisnicima da direktno kontrolišu brzinu pumpe i ventilatora, stvarajući prilagođene krive hlađenja koje se automatski prilagođavaju na osnovu različitih nadgledanih temperatura sistema.

iCUE takođe omogućava potpuno prilagođavanje RGB LED dioda RGB PLATINUM linije, omogućavajući vam da dinamički menjate svoje RGB osvetljenje na osnovu temperature CPU-a ili kreirate savršene svetlosne efekte, sinhronizovane u svim vašim CORSAIR iCUE kompatibilnim komponentama i periferijama.

 

CORSAIR Cooler 02

 

Izvor: CORSAIR

 

Komentarišite na forumu…