| Vesti | Hardver | Cooler Master: Stigao je MasterKeys MK750
Hardver

Cooler Master: Stigao je MasterKeys MK750

CMM750

Stigla je nova mehanička gejming tastatura za koju čelnici navode da je fokusirana striktno na što bolje performanse.

U pitanju je Cooler Master-ova MasterKeys MK750 tastatura koja se priključuje rastućoj listi nagrađivanih periferija za gejmersku populaciju.

MK750 krasi wristrest koji se može priključiti po želji, četiri dedicated media tastera, RGB pozadinsko svetlo sa light bar-om, USB kablom tip C, kao i Cherry MX mehaničkim switch-evima.

U saopštenju za medije se navodi da je ova tastatura savršena za gejmere koji žele što bolje igračko iskustvo.

Bram Rongen, menadžer za marketing, je izjavio: „U nameri da odemo korak dalje, dizajnirali smo tastaturu koju krase sve postojeće karakteristike proizvoda iz MasterKeys Pro linije, ali smo dodali još elemenata koji su potrebni radi kompetitivnog gejminga, poput dedicated media tastera, ili wristrest-a koji se može dodavati po potrebi radi dodatne udobnosti.“

 

CMM750 01 T CMM750 02 T CMM750 03 T

 

Cooler Master je takođe naveo da MK750 koristi isključivo prave Cherry MX switch-eve kako bi se obezbedila što bolja preciznost, kao i izdržljivost. Tu je onboard procesor i memorija kako bi se svaki on-the-fly zahtev ispunio bez laga. Wristrest je izgrađen od kože i memorijske pene kako bi se omogućila optimalna udobnost tokom dugih igračkih sesija. Cena ovih tastatura je oko 160 evra.

 

CMM750 04 T CMM750 05 T CMM750 06 T

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu