| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavlja HAF XB
Hardver

Cooler Master predstavlja HAF XB

CoolerMaster HAF XB

Evropska Cooler Master centrala predstavila je novo kućište, tačnije Lan box koji taj pojam podiže na sasvim novi nivo. Cooler Master HAF XB donosi podršku za Full ATX matične ploče, modularnost, prenosivost i naravno dobru provetrenost. HAF XB predstavlja ultimativni kombo Lan Box-a i Test Bench-a.

 

 

HAF XB Bottom To Top T

 

HAF XB donosi svoju inovativnost iz High Air Flow (HAF) serije i pakuje ga u oblik kockastog kućišta. On pomera granice svog formata, ali sa svojim dimenzijama još uvek spada u kategoriju Lan Box-a. HAF XB podržava dva 120 mm ventilatora na prednjoj strani i veliki 200 mm ventilator na gornjem delu, kao i još jedan 120 mm i dva 80 mm ventilatora na zadnjoj strani, čime uspešno nastavlja HAF tradiciju.

 

HAF XB Top Mesh T

 

Unutrašnji raspored ima strateški postavljene rupe za provođenje kablova i kvačice za vezivanje istih što omogućava laku i veoma efikasnu organizaciju kablova. Ručke sa obe strane kućišta čine prenošenje mnogo lakšim i manje stresnim poduhvatom.

 

HAF XB 45 Degree-1 THAF XB Front THAF XB 45 Degree-2 T

 

HAF XB se tranformiše iz Lan Box kućišta i Test Bench-a jednostavnim skidanjem poklopca i stranica. Za lakše baratanje sa hardverom kućište ima odstranjivu tacnu matične ploče.

 

HAF XB Side Open T

 

Korisnici na raspolaganju imaju sedam PCI/PCIe slotova koji omogućavaju NVIDIA SLI ili AMD CrossFire postavku čime se mogućnosti sistema znatno proširuju. Na raspolaganju su čak šest slotova za 2,5” diskove. Hard diskovi su raspoređeni u posebnom 2,5” kavezu i u prednjim 2,5” / 3,5” hot swap X-Dock fiokama. Bogati prednji I/O panel nudi 2x USB 3.0, kao i konektore za audio ulaz i izlaz. Kompletne specifikacije i mogućnosti HAF XB-a možete pogledati u pratećem PDF fajlu.

 

HAF XB Open 45 Degree THAF XB Side THAF XB Rear T

 

HAX XM je već dostupan u SAD-u, a na EU tržištu će biti dostupan od 26. novembra 2012. Očekivana i preporučena maloprodajna cena će, bez poreza, iznositi 76€.

 

Izvor: Cooler Master


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar