| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio Quick Fire Pro tastaturu
Hardver

Cooler Master predstavio Quick Fire Pro tastaturu

uvodna

Cooler Master, jedan od najpoznatijih proizvođača kućišta, napajanja i rashladnih rešenja je pre par godina predstavio Storm brend koji, pored proizvoda iz osnovne delatnosti, obuhvata i periferije dizajnirane tako da zadovolje potrebe i onih najzahtevnijih igrača. Jedan od noviteta u Storm gami proizvoda je i Quick Fire Pro tastatura.

 

 

Quick Fire Pro tastatura je opremljena sa mehaničkim tasterima CHERRY MX, za koje proizvođač garantuje da će “preživeti“ barem 50 miliona pritisaka. Pomenuti tasteri su dostupni u četiri varijante (crna, braon, plava i crvena), koji se razlikuju po odzivu i osećaju koje korisnik ima dok koristi Quick Fire Pro tastaturu. Oni tasteri koji su najvažniji igračima (kao što su WASD, Space, prvih pet brojki i sl) imaju ugrađeno crveno LED osvetljenje koje je moguće individualno kontrolisati. Debljina ovih tastera je 15,2 milimetara, što odgovara standardnim desktop tastaturama, sa hodom od 4 milimetara.

 

CMQUICKF 01

 

Kao neke od mogućnosti ove tastature, Cooler Master navodi Anti Ghosting, NKRO u USB modu, odnosno sposobnost tastature da ispravno obradi istovremeni pritisak šest tastera, brzinu osvežavanja od 1000Hz (1ms), multimedijalne tastere, mogućnost da se isključi windows taster i “upredeni“ USB kabl koji je moguće jednostavno i raskačiti sa tastature.

Dimenzije ove tastature su 454x155x31 milimetar, masa respektabilnih 1,3 kilograma, a interfejs preko koga se ova tastatura povezuje na računar je USB 2.0.

 

CMQUICKF 02 TCMQUICKF 03 T

 

Na žalost, trenutno nemamo podatke o raspoloživosti i ceni ove zanimljive igračke periferije na našem tržištu, ali se nadamo da ćemo je uskoro videti barem u našoj redakciji.

 

Izvor: Cooler Master


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar